Μέχρι και ο φιλοκυβερνητικός τύπος «καρφώνει» την Δόμνα Μιχαηλίδου!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι δεδομένο ότι η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου ως αρμόδια για την εποπτεία δομών όπως η Κιβωτός του Κόσμου, έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί. Το έχουμε γράψει από τότε που ξεκίνησαν οι καταγγελίες.

Είδαμε όμως να συμβαίνει το αδιανόητο. Η αρμόδια υπουργός αντί να υποβάλει την παραίτηση της και να απολογηθεί, εμφανιζόταν ως σωτήρας σε όλα τα κανάλια, πρωί μεσημέρι βράδυ!

Μιλάμε για ένα πρωτοφανές σκάνδαλο που αποδεικνύει βέβαια το πόσο επικίνδυνη έχει μετατραπεί για την κοινωνία, την οικονομία, ακόμα και τα ίδια τα παιδιά ο απόλυτος ελεγχος της κυβέρνησης στα ΜΜΕ…

Δυστυχώς, οι δημοσιογράφοι αντί να επιτελούν τον θεσμικά και συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο τους, αυτό την κριτικής στην εξουσία, έχουν μετατραπεί σε πλυντήρια εξουσίας. Είναι αδιανόητο, είναι θλιβερό, είναι ανησυχητικό να εμφανίζεται η αρμόδια υφυπουργός που φέρει την πολιτική ευθύνη για τις καταγγελίες και να μην της ασκείται καμιά κριτική!

Όταν όμως ακόμα και η πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα ανακαλύπτει τις ευθύνες της Δόμνας Μιχαηλίδου, καταρρέει όλο το κυβερνητικό αφήγημα…

764654A2 8BF7 408A 9FDD 18EC4D155783
Τα νέα ανακάλυψαν επιτέλους ότι φταίει η Μιχαηλίδου

Υπάρχουν λοιπόν μόνο δύο δρόμοι.

Είτε οι καταγγελίες για την «Κιβωτό του Κόσμου» είναι αληθείς, οπότε η αρμόδια υφυπουργός πρέπει άμεσα να παραιτηθεί, είτε οι καταγγελίες είναι ψευδείς, οπότε η αρμόδια υφυπουργός πρέπει να παραιτηθεί και να διωχθεί ποινικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ