Εμφύλιος στην κυβέρνηση με «βρώμικα» χτυπήματα: Στο στόχαστρο ο Τάκης Θεοδωρικάκος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρά τις διθυραμβικές δημοσκοπήσεις, η πραγματικότητα εντός του κυβερνητικού σχήματος θυμίζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος υφίσταται μία πρωτοφανή επίθεση από το άκρως φιλοκυβερνητικό Βήμα, με ισχυρισμούς που θα έπρεπε να προκαλέσουν άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά και του οικονομικού εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη. Ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω, φαίνεται να ήταν κι αυτός στόχος των παρακολουθήσεων, όπως αποκαλύπτει αύριο ο Κώστας Βαξεβάνης στο κυριακάτικο Documento.

Το δημοσίευμα εξοντώνει κυριολεκτικά όχι μόνο τις ικανότητες και το πολιτικό ήθος του Τάκη Θεοδωρικάκου, αλλά τον εμπλέκει με σκοτεινές υποθέσεις που αφορούν ροή χρήματος και σχέσεις με τον υπόκοσμο και τη νύχτα.

Στο πολιτικό σκέλος ο Τάκης Θεοδωρικάκος εμφανίζεται ως αλαζόνας, εγωπαθής ο οποίος απαγορεύει στις διωκτικές αρχές να καρπωθούν τους καρπούς των επιτυχιών τους, αλλά αντίθετα φροντίζει να έχει απαγορεύσει στους πάντες να βγάζουν ανακοινώσεις για τις επιτυχίες της ελληνικής αστυνομίας, προκειμένου να εκδίδει αυτός δελτία τύπου για να αποθεώνει τον εαυτό του.

Το άρθρο συνεχίζει με την προειδοποίηση ότι «έχουν γνώση οι φύλακες» και προχωρά σε ακόμα σκληρότερες καταγγελίες. Επί των ημερών του Τάκη Θεοδωρικάκου, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχουν διεισδύσει και τείνουν να επικρατήσουν στην ελληνική αστυνομία πρόσωπα που δεν διακρίνονται για την ηθική τους υπόσταση, αλλά αντίθετα γέρνουν προς τη νύχτα και το κοινό έγκλημα. Και σε άλλες περιόδους – αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο – είχαμε τέτοια ώσμωση των αρχών ασφαλείας με τους σκοτεινούς κύκλους των κακοποιών. Οι συνέπειες ήταν ολέθριες για την αξιοπιστία των αστυνομικών σωμάτων και την ασφάλεια των πολιτών.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, εξαντλείται στην μόνη κακοτεχνία που γνωρίζει, αυτή της ψευδοεπικοινωνίας!

Ο επίλογος όμως είναι «όλα τα λεφτά»: «Για εκείνη την δημοσκοπική εταιρεία που ξεφορτώθηκε, πόσα λεφτά πήρε, από ποιους τα πήρε, και τι τα έκανε»! Εννοώντας φυσικά την GPO…

Το ξεκαθάρισμα λογαριασμών φαίνεται ότι συνεχίζεται…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ