Λύγισε όλη η Ελλάδα στην κηδεια του αδικοχαμένου 28χρονου Αρχισμηνια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού στο Βόλο τελέστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η νεκρώσιμος ακολουθία για τον 28χρονο Ανδρέα Τζαμτζή, του Αρχισμηνία που βρήκε τραγικό θάνατο στην προσπάθειά του να διασχίσει πεζός τη Λεωφόρο Μεσογείων για να προλάβει το λεωφορείο που θα τον πήγαινε στην υπηρεσία του στην Τανάγρα.

nb arhisminias andreas

Με την ελληνική σημαία στο φέρετρο και την οικογένειά του, τους φίλους, τους γνωστούς, τους συναδέλφους του να σπαράζουν, οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην εκκλησία είναι απλώς απερίγραπτες.

nb kideia arhisminia2

Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κι Αλμυρού Ιγνάτιος που τέλεσε την εξόδιο ακολουθία, στον σύντομο αποχαιρετισμό του σχολίασε μεταξύ άλλων: «Έφυγε πρόωρα. Η πίστη είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά».

Παρόντες στην τελετή ήταν, μεταξύ άλλων, ο αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο διοικητής της μονάδας του 28χρονου Αρχησμηνία, άγημα (απέδωσε τιμές κατά την άφιξη της σορού) από την 111ΠΜ και την 114 ΠΜ στην Τανάγρα και ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος.

nb kideia arhisminia1

nb keimeno kideia arhisminia

*με πληροφορίες και φωτογραφίες από https://e-thessalia.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ