Δεν μάσησε τα λόγια του ο Βασίλης Κικίλιας για τις υποκλοπές

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ξεκάθαρη και με πολλούς αποδέκτες ήταν η τοποθέτηση του υπουργού Βασίλη Κικίλια για το σκάνδαλο των υποκλοπών. Να υπενθυμίσουμε ότι τόσο ο υπουργός όσο και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, συμπεριλαμβάνονταν στην πρώτη λίστα των στόχων παρακολουθήσεων.

Ενώ παράλληλα πριν την αποκάλυψη του σκανδάλου, τόσο ο Βασίλης Κικίλιας όσο και η σύζυγός του είχαν δεχθεί συκοφαντικές επιθέσεις από έντυπα τα οποία είχαν μία «περίεργη πρόσβαση» σε υποθέσεις παρακολουθήσεων υπουργών…

Ο Βασίλης Κικίλιας λοιπόν ζήτησε την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης, την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, δηλώνοντας ότι θα τοποθετηθεί επίσημα και για την δική του περίπτωση μόλις ολοκληρωθεί η δικαστική έρευνα.

Εντύπωση προκάλεσε η αναφορά του για το «προηγούμενο σκάνδαλο υποκλοπών στη μεταπολίτευση», λέγοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η χώρα ταλανίζεται από κάτι τέτοιο. Να σημειωθεί ότι ο μοναδικός πρωθυπουργός στη μεταπολίτευση που είχε κατηγορηθεί ευθέως για υποκλοπές, είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ