Περίεργο χτύπημα του Άδωνι Γεωργιάδη στον Βασίλη Κικίλια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στο θέμα παρενέβη ο εκδότης της Δημοκρατίας Ιωάννης Φιλιππάκης με ξεκαρδιστικό σχόλιο και ο διευθυντής της εφημερίδας, Δημήτρης Ριζούλης.

Με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης παραθέτει δημοσίευμα της εφημερίδας «δημοκρατία», κομμένο και ραμμένο έτσι ώστε να φαίνεται πως ο υπουργός τουρισμού Βασίλης Κικίλιας «προσπαθεί να του κλέψει την δόξα». Για να χρησιμοποιήσουμε την δική του φράση την οποία τότε την απηύθυνε στον Τόμσεν αναφορικά με τις απολύσεις που διέλυσαν το δημόσιο σύστημα υγείας.

Ο υπουργός ανάπτυξης κατηγορεί την εφημερίδα δημοκρατία ότι χρησιμοποίησε την φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια σε μία ευχάριστη είδηση που όμως αφορά το δικό του υπουργικό χαρτοφυλάκιο και έργο.

Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Ο υπουργός ανάπτυξης προφανώς για να χτυπήσει τον υπουργό τουρισμού, έχει κόψει το άρθρο που όντως αφορά δικό του επίτευγμα, περιλαμβάνοντας όμως την φωτογραφία του Βασίλη Κικίλια η οποία όμως αναφέρεται στο διπλανό άρθρο το οποίο ο Γεωργιάδης δεν συμπεριλαμβάνει στην ανάρτηση του!

Με αυτόν τον τρόπο φαίνεται ότι η εφημερίδα χρησιμοποίησε την φωτογραφία του υπουργού τουρισμού για να «χτυπήσει» τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο διευθυντής της εφημερίδας «δημοκρατία», Δημήτρης Ριζούλης με σχετική ανάρτηση του:

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε τις δύο ειδησούλες, μία για τα Ναυπηγεία Ελευσίναςκαι μία για τους tour operators. Η δεύτερη είδηση συνοδεύεται και από τη φωτογραφία του αρμόδιου Υπουργού Τουρισμού Βασίλη Κικίλια (το αναφέρει μάλιστα μέσα στο κείμενο).

Ε, λοιπόν ο Αδωνις ανέβασε τη… μισή φωτό της σελίδας γράφοντας τα εξής: «Η «αγάπη» της ⁦Δημοκρατίας και του εκδότου της κ. Γιάννη Φιλιππάκη στο πρόσωπο μου είναι τόσο «απέραντη» που έχουν σήμερα την πρώτη θετική για μένα είδηση στην ιστορία τους, την επαναλειτουργία των Ναυπηγείων Ελευσίνος και βάζουν φωτό του Βασίλη Κικίλια».

Καταλάβατε λοιπόν πως γίνεται η δουλειά; Με κοπτοραπτική. ⁦Ο υπουργός παρουσίασε στους 300 χιλιάδες followers που διαθέτει κάτι το οποίο δεν ισχύει. Καραμπινάτα fake news. Δεν είναι η πρώτη φορά θα πείτε. Σωστά. Το κάνει συνεχώς, αλλά ποτέ δεν θα σταματά να μας εκπλήσσει. Θέλουν τέχνη τα fake news και η προπαγάνδα…

Το e-tetradio απευθύνθηκε και στον εκδότη της Δημοκρατίας Γιάννη Φιλιππάκη να μας κάνει ένα μικρό σχόλιο. Απάντησε και αυτός, όπως και ο υπουργός, περιπαικτικά: «Δεν τον αγαπώ. Αλλά τον συμπονώ! Τον συμπονω για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει».

Το μεγάλο θέμα πάντως είναι ότι με αυτόν τον τρόπο και αυτή την κοπτοραπτική ο Άδωνις Γεωργιάδης στοχοποιεί ευθέως τον Βασίλη Κικίλια. Κάτι παραπάνω θα ξέρει…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ