Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι φονιάδες: Σκοτώσαμε 480 “τρομοκράτες”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός  Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ, συνοδευόμενος από τη διοίκηση των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, πραγματοποιεί επισκέψεις και επιθεωρήσεις στα στρατεύματα στα σύνορα με το Ιράκ, αναφέρει η ahaber.

 Σχετικά με την στρατιωτική επιχείρηση κατά των Κούρδων αυτονομιστών, ο υπουργός Ακάρ είπε: «Συνολικά 480 τρομοκράτες έχουν εξουδετερωθεί από την αρχή της επιχείρησης».

Ο Χουλουσί Ακάρ μετέβη στη συνοριακή γραμμή το πρωί, αφού προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Χακάρι/Γουκσέκοβα με το στρατιωτικό επιτελείο.

 

«Σκοτώσαμε 480 τρομοκράτες»

 

1

«Οι μάρτυρες μας έδωσαν τη ζωή τους επιδεικνύοντας μεγάλο ηρωισμό. Οι ήρωες σύντροφοί μας μαρτύρησαν, αλλά απέτρεψαν την προδοτική επίθεση των τρομοκρατών και ανέτρεψαν τα σχέδια των τρομοκρατών. Ως αποτέλεσμα της επιχείρησης που ξεκίνησαν οι καταδρομείς μας εναντίον των τρομοκρατών που προσπαθούσαν για να δραπετεύσουν από την περιοχή μετά την επίθεση, συνολικά 13 τρομοκράτες, εκ των οποίων οι 3 σήμερα, εξουδετερώθηκαν. Δεν αφήσαμε (αναπάντητο) το αίμα των φίλων μας στο έδαφος, είπε.

 

Τονίζοντας ότι ο αγώνας κατά των Κούρδων αυτονομιστών θα συνεχιστεί έως ότου εξουδετερωθεί ο τελευταίος τρομοκράτης, ο Ακάρ είπε:

3


«Είναι καιρός να λογοδοτήσουμε για τους τρομοκράτες. Θα λογοδοτήσουμε για όλα όσα έχουν γίνει και θα σώσουμε το ευγενές έθνος μας από τη μάστιγα του τρόμου. Δεν έχει σημασία ποιος τους υποστηρίζει ή ποιος βρίσκεται από πίσω τους, αυτός ο αγώνας δεν θα σταματήσει, θα τον πάμε μέχρι τέλους».

The Hellenic Information Team

               

 

 © Βαλκανικό ΠερισκόπιοΓιῶργος  Ἐχέδωρος

ΔΗΜΟΦΙΛΗ