Θύμα παρακολούθησης περιμένει από τον Μητσοτάκη να παραδοθεί και να ομολογήσει;

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άρθρο έχει δημοσιευτεί στην εφημερίδα Καθημερινή η κυρία Άρτεμις Σίφορντ, που φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στα θύματα παρακολούθησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πέραν όλων των άλλων αποδείξεων και άρθρων από διάφορες εφημερίδες, ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου τεκμηρίωσε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι παρακολουθήσεις γίνονταν από την ΕΥΠ, η οποία βρέθηκε υπό τον έλεγχο του Κυριάκου Μητσοτάκη από την πρώτη στιγμή που έγινε πρωθυπουργός.

Ευτυχώς, στην δημοκρατία μας όλο το διάγραμμα ροής διαδικασιών και τομέων ευθύνης καθώς και η αντιστοίχιση της ευθύνης με τα πρόσωπα, περιγράφεται ξεκάθαρα μέσω των ΦΕΚ.

Πέραν λοιπόν των οποίων θεωριών συνομωσίας και θλιβερών δικαιολογιών τύπου «δεν φταίω εγώ φταίει ο ανιψιός μου», η πολιτική και ποινική ευθύνη βαρύνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εάν και εφόσον τεκμηριωθούν τα σχετικά αδικήματα.

Η κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν είναι μπακάλικο, όπου ο Ζήκος μπορεί να στέλνει τον ανιψιό του, τον ξάδερφό του ή το παιδί της γειτονιάς για να κάνει θελήματα.

Όταν λοιπόν το φερόμενο θύμα παρακολούθησης γράφει το ακόλουθο απόσπασμα στο εξαιρετικό ομολογουμένως άρθρο, είναι σα να καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να παραδοθεί και να ομολογήσει.

EB8F86AA DD7C 4C9A B95D 4406CB116D3F

ΔΗΜΟΦΙΛΗ