Ύποπτη διάρρηξη σε σπίτι αστυνομικου: Πήραν το υπηρεσιακό του όπλο μαζί με γεμιστήρα μεσα απο το χρηματοκιβώτιο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια διάρρηξη με πολλα ερωτηματικά στο σπίτι αστυνομικου στα Σπάτα οπου διαρρήκτες κατάφεραν να μπουν στο σπίτι σπάζοντας απλώς το παράθυρο της κουζίνας και άνοιξαν ανενόχλητοι ολόκληρο χρηματοκιβώτιο οπου ο αστυνομικος φύλαγε το υπηρεσιακό του όπλο.

Σύμφωνα με το Mega, όλα συνέβησαν τις ώρες που ο ένστολος δεν βρισκόταν στο σπίτι του. Οι δράστες κατάφεραν να μπουκάρουν μέσα στη οικία σπάζοντας το παράθυρο της κουζίνας.

Αρχικά, έψαξαν όλα τα δωμάτια του σπιτιού για χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα. Σε ένα από τα δωμάτια βρήκαν «λαβράκι» καθώς εντόπισαν ένα χρηματοκιβώτιο, το οποίο «σήκωσαν» και έφυγαν. . Ωστόσο, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν ήξεραν πως μέσα σε αυτό ο αστυνομικός φύλαγε το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο αστυνομικός διαπίστωσε την διάρρηξη όταν επέστρεψε στο σπίτι του. Το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ειδοποιήσει τους συναδέλφους του, ώστε να ξεκινήσει άμεσα η έρευνα για το περιστατικό. Έτσι, λίγο αργότερα στο σπίτι του έφτασε κλιμάκιο της σήμανσης για να λάβει αποτυπώματα και DNA των δραστών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ