Κατερρευσε ο Μαυρίκιος Μαυρικιου στον αέρα του Star – Έτρεχαν πανικόβλητοι οι παρουσιάστες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το θεμα μπορει να μοιάζει ανάλαφρο αρχικα όμως αφορσ ένα πολύ μεγαλο ονομα του ελληνικού τραγουδιου που παρενοχλεί νέα άτομα στον χώρο, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί την δημοφιλια του και την υψηλή του θέση στον χώρο του τραγουδιου.

Θυμα του και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου που μιλωντας για την παρενόχληση που δέχτηκε στα πρώτα βήματα της καριέρας του, αποκάλυψε τα εξής: «Αν σου πω ονοματεπώνυμο δεν θα έχουμε άλλο θέμα συζήτησης για ένα μήνα. Δεν έχουμε καμία επαφή σήμερα. Τον βλέπω στις επίσημες πρεμιέρες όλων των παραστάσεων… Θα στο πω όταν κλείσουν οι κάμερες. Μακάρι να είχα τα στοιχεία να στο πω στον αέρα και να ξεκινούσε μια επανάσταση.

Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που έχει συμβεί. Ευχαριστώ πολύ τη γυναίκα μου που μου έχει σταθεί σε αυτό και δεν θέλω να συζητήσουμε άλλο γι’ αυτό. Ήμουν ένα παιδάκι που είχα έρθει από την Κύπρο, δεν είχα κανέναν, μόνο τους γονείς μου στο τηλέφωνο να με στηρίζουν. Κι όταν ξεκίνησα να μιλήσω μου έλεγαν όλοι μην πεις τίποτα γιατί δεν έχεις στοιχεία».

«Αν σας πω ποιος είναι θα πέσετε κάτω όλοι ξεροί», είπε με κλάματα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Η Ελένη Χατζίδου έσπευσε να τον αγκαλιάσει και μερικά δευτερόλεπτα αργότερα εκείνος αποχώρησε τρέχοντας από το πλατό, έχοντας καταρρεύσει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ