Επιτροπή Θεσμών: Θερμό επεισόδιο Πολάκη – Δημητριάδη!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον Παναγιώτη Κοντολέοντα «έδειξε» ο Γρηγόρης Δημητριάδης για τις υποκλοπές κατά την κατάθεσή του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας του Μαξίμου  ρωτήθηκε για τις «νόμιμες επισυνδέσεις» (Ανδρουλάκη, Κουκάκη κ.λπ) και είπε ότι ούτε ο ίδιος δεν γνώριζε,  ούτε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επομένως, ο μόνος που γνώριζε είναι ο τ. Διοικητής της υπηρεσίας εκείνη την εποχή και φυσικά η εισαγγελέας.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης δεν επικαλέστηκε το απόρρητο σε καμιά φάση, παρά μόνο όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση της παρακολούθησης του Κωστή Χατζηδάκη.

Ακόμη ο μάρτυρας κατέθεσε ότι δεν γνωρίζει ούτε τον Μπίτζιος, ούτε τον Ντίλιαν, ότι δεν είχε ποτέ συναντήσεις για το Predator και ότι η κυβέρνηση δεν το έχει ποτέ προμηθευτεί ούτε το λειτουργεί.

Θερμό επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη

Η επαναλαμβανόμενη δήλωση άγνοιας προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη.

«Δεν ξέρω κανέναν από το ΚΕΤΥΑΚ», είπε ο Γρ. Δημητριάδης και ο Π. Πολάκης του απάντησε: «με βάση το ΦΕΚ του 2021 είχατε την ευθύνη έγκρισης του κανονισμού λειτουργίας του ΚΕΤΥΑΚ. Όταν εγώ είχα την ευθύνη του ΕΟΠΥΥ και ενέκρινα τον κανονισμό παροχών του ήξερα που κλ…νει το μπαρμπούνι στον ΕΟΠΥΥ. Εσύ δεν ξέρεις τίποτα και κανέναν από το ΚΕΤΥΑΚ; Και την ίδια στιγμή που δεν ξέρεις κανέναν και δεν έχεις πάει ποτέ εκεί (στο ΚΕΤΥΑΚ) πως είσαι κατηγορηματικός πως δεν χρησιμοποίησαν ποτέ το Predator εκεί;».

Υπογραμμίζεται ότι ο πρ. γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού είπε ρητά ότι παραιτήθηκε με δική του πρωτοβουλία από το Μαξίμου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ