Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Εκδήλωση με θέμα: «Το Κουρδικό ζήτημα, ο εκβιασμός της Σουηδίας και του ΝΑΤΟ από την Τουρκία»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκδήλωση με θέμα: «Το Κουρδικό ζήτημα, ο εκβιασμός της Σουηδίας και του ΝΑΤΟ από την Τουρκία» – Kurdishvoice Περιοδικό Ελλάδα Κουρδιστάν | Η φωνή των Κούρδων

Υπό τον γνώμονα των γεωπολιτικών εξελίξεων στην περιοχή, αλλά και των καθημερινών απειλών που δέχεται η Ελλάδα από την Τουρκία, το Πολιτιστικό Κέντρο Κούρδων Ελλάδος, το περιοδικό Φωνή των Κούρδων (www.kurdishvoice.gr), το Ίδρυμα Ελευθερία-Azadi (www.azadifreedom.org), και η Εφημερίδα Δημοκρατία, διοργανώνουνε εκδήλωση με θέμα «Το Κουρδικό ζήτημα, ο εκβιασμός της Σουηδίας και του ΝΑΤΟ από την Τουρκία».

Όπως είναι γνωστό, υπάρχει στην χώρα μας μια μικρή ομάδα ΜΜΕ και κομμάτων που καταπνίγουν και λογοκρίνουν το Κουρδικό ζήτημα με κάθε τρόπο και μέσο που διαθέτουν. Σε πείσμα των καιρών και παρά τις δυσκολίες εντός και εκτός Ελλάδος, εμείς δηλώνουμε παρόντες και πως θα παραμείνουμε ενεργοί, για το καλό των λαών και για την ειρήνη στην περιοχή. Συνεχίζουμε τις δράσεις μας, βασιζόμενοι αποκλειστικά στον Ελληνικό λαό, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τι εστί πόλεμος, ξεριζωμός και γενοκτονία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 30 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο ξενοδοχείο Divani Caravel (Λ. Βασιλέως Αλεξάνδρου 2, Αθήνα) και θα μιλήσουν οι:

Amineh Kakabeveh, π. Βουλεύτρια Σουηδικού Κοινοβουλίου
Οδυσσεάς Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ
Αντώνης Μυλωνάκης, Βουλευτής Ελληνικής Λύσης
Παναγιώτης Λαφαζάνης, π. Υπουργός
Γεώργιος Αϋφαντής, πρέσβης ε.τ.
Ρούντι Ρινάλντι, Εκδότης εφημερίδας “Δρόμος της Αριστεράς”
Ιωάννης Νομικός, PhD, Πρόεδρος Eρευνητικού Iνστιτούτου Ευρωπαικών και Αμερικανικών Μελετών (RIEAS)
Σάββας Καλεντερίδης, Εκδότης – Συγγραφέας.

Είσοδος ελεύθερη. kurdishvoice.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ