Ο Τζαβαρας διασύρει το Μαξίμου που τον έβγαλαν δήθεν άρρωστο για να τον απομακρύνουν απο την επιτροπη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λίγα 24ωρα πριν καταθέσουν πρόσωπα-κλειδιά για την υπόθεση των υποκλοπών στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, «έσκασε» η πληροφορία για αποχώρηση (ή αντικατάσταση) του Κώστα Τζαβάρα από την Επιτροπή.

Ο βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος πολλές φορές έχει επικρίνει τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο θέμα των παρακολουθήσεων, φέρεται να πιέστηκε από τον Γενικό Γραμματέα της Βουλής, Γιώργο Μυλωνάκη να «διευκολύνει» την κατάσταση και να ανακοινώσει την αποχώρησή του από την Επιτροπή.

Όμως, οι διαρροές από το Μέγαρο Μαξίμου ότι αποχωρεί για λόγους υγείας και μάλιστα, ότι έχει και αναπηρία, έκαναν έξαλλο τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι αποφάσισε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει τους πραγματικούς λόγους που δεν συμμετείχε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, όπου κατέθεσε ο Γρηγόρης Δημητριάδης.

Ήταν «σε συνεννόηση με το κόμμα του, για να μην προκαλέσει ρήγμα στην οριακή πλειοψηφία» και μάλιστα καταγγέλλει την ΕΡΤ που μετέδωσε ότι ήταν ασθενής! Ο Κώστας Τζαβάρας σε συνέντευξή του στο Radio Gamma, ξεκαθαρίζει πως «το απόρρητο των επικοινωνιών είναι απολύτως απαραβίαστο» από το Σύνταγμα.

Και μάλιστα όπως χαρακτηριστικά τόνισε δεν είναι άρρωστος, ούτε κανένα κολλητικό νόσημα έχει. Το μόνο του νόσημα είναι πως λέει με παρρησία την άποψή του, όπως δήλωσε!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ