Κιβωτός του Κόσμου: Την υγιή κοινωνία δεν την ενδιαφέρει το λιντσάρισμα, αλλά η συνέχιση του έργου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως και να προχωρήσει ακόμα και να τελειώσει το ζήτημα της τιμωρίας του παπά για τις φερόμενες ατασθαλίες του στην κιβωτό, τώρα πλέον μόνο την δικαιοσύνη και τα κυβερνοκάναλα ενδιαφέρει, και πολύ λίγο τον λαό, έναν λαό που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η συνέχιση στην πράξη και η εύρυθμη λειτουργία της κιβωτού του κόσμου για τά αδέσποτα και παραπεταμένα παιδιά, ανεξαρτήτως αιτίας.

Αυτό εναπόκειται πλέον στην νεοδιορισθείσα προεδρία η οποία πρέπει να το εγγυηθεί μαζί με τις προσδοκίες του λαού, που θα τον εύρει συμπαραστάτη. Υπέρ της επιτυχημένης αλλά και μακροχρόνιας θητείας της νέας προέδρου, ευχηθώμεν, προς όφελος των παιδιών και όχι των κυβερνητικών, μητσοτακικών και λοιπών που δεν φημίζονται για τις αγνές προθέσεις τους…

Το ανακύψαν θέμα με την Κιβωτό του Κόσμου και τα όσα συνέβησαν κατά το παρελθόν εντός αυτής, και κυρίως από πάσης σχέσης με αυτήν «πρώην» σχετικούς, βρίσκεται πλέον στα χέρια των εισαγγελέων και των ανακριτών όπου και θα εξιχνιαστούν όλα τα καταγγελθέντα εγκλήματα και φυσικά θα τιμωρηθούν οι εγκληματίες. Φερόμενοι ως τέτοιοι.

Να τονιστεί αυτό, διότι μέχρι να τελεσιδικήσει και να τους αποδοθεί επίσημα πια ο τίτλος,…λίγοι θα τους θυμούνται. Συνεπώς και συνεπέστατα όποια μητέρα έχει κάτι να καταγγείλει είτε πρώην είτε τρέχον περιστατικό, η εισαγγελία παραμένει ο μόνος αρμόδιος, και όχι τα κανάλια με …..αποκλειστικότητες.

Μητέρες που δεν κράτησαν κοντά τους τα ίδια τα παιδιά τους έστω και με μή αποκαλυπτόμενο το πρόσωπό τους στον φακό, πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν. Τέλος ναι υπήρχαν και ίσως υπάρχουν παιδιά στην δομή που τιμωρήθηκαν ή και εδάρησαν από παιδοκόμους, όπως υπάρχουν και παιδιά, που δεν.

Αυτό δείχνει ότι η τιμωρία δεν υπήρξε κανόνας. Αυτό ίσχυε δυστυχώς ως κανόνας στα δημόσια και μόνο στα δημόσια (και ποτέ στα ιδιωτικά) σχολεία πανελλαδικά, μέχρι όχι και πολύ μακριά, και το θυμούνται όλοι οι τότε σήμερα πρώην.

Πάντως το πασίγνωστο γνωμικό που λέει ο λαός πως «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» ίσχυε, και δυστυχώς υπερίσχυε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ