Σάλος στο Instagram με το αληθινό ονομα της Κλέλιας Ανδριολάτου – Το Κλέλια δεν ειναι το βαφτιστικό της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απολαμβάνει την επιτυχία της η Kλέλια Ανδριολάτου που πρωταγωνιστεί στη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μιλά στο περιοδικό ΟΚ για τη σχέση με τους γονείς της, τα εφηβικά της χρόνια και αποκαλύπτει και το βαπτιστικό της όνομα το οποίο δεν είναι το Κλέλια που πλέον χρησιμοποιεί.

Η Κλέλια λοιπόν εξομολογήθηκε πως οι γονείς της δεν της φώναξαν ποτέ, της είχαν πάντοτε εμπιστοσύνη ενώ ο πατέρας της την αποκαλούσε “η κόρη μου η σοσιαλίστρια” καθώς έκανε συχνές επαναστάσεις στα εφηβικά της χρόνια.

“Η εφηβεία μου είχε φουλ επαναστάσεις. Ο μπαμπάς μου με έλεγε για πλάκα “η κόρη μου η σοσιαλίστρια”. Είμαι ένας άνθρωπος που πηγαίνω κόντρα σε πολλά. Αυτό ευτυχώς το έχω μετουσιώσει πια σε πιο δημιουργικά πράγματα. Αλλά όταν ένας έφηβος με τσίτα ενέργεια έχει και νεύρα, τότε γίνεται επανάσταση.” είπε αρχικά η ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CkEG12hr40O/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

“Οι γονείς μου ποτέ δεν μου φώναξαν ή δεν μου έβαλαν τιμωρία. Είναι ελεύθεροι άνθρωποι, μου είχαν εμπιστοσύνη, ακόμη και τώρα που ζω μόνη. Αλλά και εγώ δεν τους έφερα ποτέ σε δύσκολη θέση και δεν έκανα πράγματα που θα κλόνιζαν την εμπιστοσύνη τους. Σε ποιον από τους δύο έχεις αδυναμία; Και στους δύο. Ο πατέρας μου με φρόντιζε, μου ετοίμαζε το πρωινό, με πήγαινε στο σχολικό.” συμπλήρωσε η Κλέλια Ανδριολάτου.

https://www.instagram.com/p/CjKxVKjrwhT/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/Clgi_hMsJgy/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CleBQnnMJ73/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Τέλος αποκάλυψε πως το βαπτιστικό της όνομα δεν είναι Κλέλια, αλλά βαπτίστηκε Κλεάνθη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ