Ο Γιώργος Λογοθέτης (Libra) παίρνει πάλι το όπλο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία παράπλευρη συνέπεια το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι οπωσδήποτε η αναζωπύρωση της δικαστικής διαμάχης στην οποία βρίσκεται εδώ και χρόνια ο εφοπλιστής Γιώργος Λογοθέτης (Libra) με πρόσωπα τα οποία σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Δεν χρειάζεται κάποιος να διαθέτει λογισμικό παρακολούθησης, για να συμπεράνει πως κάποια δημοσιεύματα που εμφανίστηκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα και διατυπώνουν απαξιωτικές κρίσης για το πρόσωπο του εφοπλιστή, δείχνουν ότι μπαίνουμε σε μία νέα φάση δικαστικής αντιπαραθέσεις όπου αυτή τη φορά ο Γιώργος Λογοθέτης θα χρησιμοποιήσει τα νέα όπλα που ενδεχομένως να περιέλθουν στην φαρέτρα του, καθώς η Δημοσιογραφική έρευνα για τις υποκλοπές έχει μετατραπεί σε πλήθος μαρτυρικών καταθέσεων ενώπιον της ελληνικής δικαιοσύνης.

Ουδείς φυσικά μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο του ανοίγματος νέων ποινικών υποθέσεων από την αναζωπύρωση της συγκεκριμένης δικαστικής αντιπαράθεσης, εντός και εκτός Ελλάδας. Ειδικά όταν τα ποσά που διακυβεύονται είναι ιλιγγιώδη…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ