Νίκος Ευαγγελατος: Ζεστά μετρητά 350000 ευρώ βρέθηκαν σε διαμέρισμα της Κιβωτού – Τα ειχα για να τα μετρήσω ειπε η παπαδιά

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιλιγγιώδης χρηματική ποσο βρέθηκε μέσα στο χρηματοκιβώτιο που διατηρούσε ο πατέρας Αντώνιος μέσα σε διαμέρισμα της δομής της Κιβωτού του Κόσμου, στον Κολωνό, στο οποίο διέμενε μαζί με την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή.

Πρόκειται για ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ σε μετρητά, τα οποία εντόπισαν αξιωματικοί της οικονομικής αστυνομίας μετά από έρευνα, στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιούνται σε όλες τις δομές. Τι απάντησε όμως η ίδια η πρεσβυτέρα όταν οι αστυνομικοί της έθεσαν το ερώτημα για το πώς βρέθηκε το εξωφρενικό ποσό μετρητών χρημάτων μέσα στο διαμέρισμά τους;

Η ίδια σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Live News, έδωσε μια αστεία δικαιολογία. «Τα είχα για να τα μετρήσω» είπε η σύζυγος του πατρός Αντωνίου.

Παράλληλα, σε λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου έχουν βρεθεί 15.000.000 ευρώ, στα οποία είχε άμεση πρόσβαση η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, η οποία έκανε κουμάντο στα οικονομικά της οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, η παπαδιά έσπευσε να αδειάσει μια από τις δύο θυρίδες, μόλις έμαθε ότι εκείνη και ο πατέρας Αντώνιος θα «ξηλωθούν» από την διοίκηση της ΜΚΟ.

Σημειώνεται ότι με εισαγγελική εντολή «άνοιξαν» οι προσωπικοί λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου και της παπαδιάς. Σε αυτούς διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν καταθέσεις 300.000 ευρώ!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ