Ροδος: Ομολογησε 4 φόνους αλλα έκανε μόνο 2

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άκουγε φωνές, έβλεπε σκιές και έτσι έφτασε στο σημείο να σκοτώσει την 75χρονη κατάκοιτη γυναίκα στη Ρόδο η 45χρονη οικιακή βοηθός, η οποία μόλις βρέθηκε στο ΑΤ άρχισε να ομολογεί και άλλους φόνους!

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι αστυνομικοί που έκαναν την προανάκριση έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δύο από τις τέσσερις δολοφονίες, έγιναν μόνο στην… φαντασία της.

Πρόκειται για τους θανάτους των δυο γυναικών ηλικίας 86 και 70 χρόνων, που η 45χρονη ομολόγησε ότι σκότωσε, ωστόσο δεν προέκυψαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού που υπέγραψε τα πιστοποιητικά θανάτου.

Για την 86χρονη που έπασχε από διαβήτη, η 45χρονη ισχυρίστηκε ότι τον περασμένο Ιανουάριο έβαλε μεγάλη ποσότητα ζάχαρης μέσα σε γιαούρτι και στη συνέχεια την τάισε με σύριγγα. Η γυναίκα κατέληξε στο νοσοκομείο μερικές ημέρες μετά. Για την περίπτωση της 70χρονης που ήταν κατάκοιτη και έπασχε από άνοια, η οικιακή βοηθός υποστήριξε ότι την χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πεθάνει στο νοσοκομείο μετά από 5 ημέρες. Ωστόσο, η οικογένεια της ηλικιωμένης κατέθεσε ότι η άτυχη γυναίκα πέθανε μετά από καιρό.

Για την ώρα, η 45χρονη κατηγορείται για την δολοφονία της 75χρονης από τις Κολοκυθιές, την οποία έπνιξε με μαξιλάρι.

Σημειώνεται ότι η 45χρονη έχει νοσηλευτεί πολλές φορές σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα καθώς πάσχει από σχιζοφρένεια και όπως δήλωσε η ίδια διέκοπτε συχνά μόνη της την αγωγή της γιατί την δυσκόλευε στην εργασία της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ