Η ενόχληση Δημητριάδη για τον “μπάρμπα του τον ψεύτη”: Γιατί αποκάλυψε πως παραιτήθηκε και δεν τον παραίτησαν!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η κίνηση του Γρήγορη Δημητριάδη να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για να πει ο ίδιος ότι παραιτήθηκε και δεν τον εκδίωξε ο πρωθυπουργός, όπως εκείνος υποστήριξε σε συνέντευξη του στον ξένο Τύπο, κάθε άλλο παρά απρογραμμάτιστη ήταν.

Υποδηλώνει τις κακές σχέσεις Μητσοτάκη – Δημητριάδη που μέρα με τη μέρα επιδεινώνονται περαιτέρω.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης προσήλθε στην Επιτροπή της Βουλής με αρνητικά vibes για τον θείο του, με τον οποίο πλέον έχουν σταματήσει να συνομιλούν στο τηλέφωνο! Τον έχει, δε, ενοχλήσει σφόδρα το γεγονός ότι όταν προέκυψε ένα σοβαρό θέμα το απόγευμα της Τρίτης 22 Νοεμβρίου που αφορούσε στην προστασία του ιδίου κι αναγκάστηκε να τηλεφωνήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκείνος δεν του σήκωσε το τηλέφωνο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να του αποστείλει SMS. Αν και κινητοποιήθηκε το σύμπαν, ο ίδιος ο Μητσοτάκης απέφυγε να παρέμβει για τη διευθέτηση του προβλήματος.

Αντιθέτως, ο Αλέξης Τσίπρας που είχε μάθει για το συγκεκριμένο συμβάν από την προσωπική του φρουρά που προφανώς το είχε ακούσει από την… Motorola της Αστυνομίας, προέβη αμέσως σε πιο δυναμική και αποτελεσματική κίνηση.

Αυτό το άγνωστο συμβάν και ενδεχομένως πολλά αλλά, έκαναν τον Γρηγόρη Δημητριάδη να προσέλθει στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας παραπέμποντας στη λαϊκή ρήση: «Ρωτήστε τον μπάρμπα μου τον ψεύτη»

Δ.Β. ieidiseis.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ