Κέντρο ψευδομακεδονικής γλώσσας: Τουρκία και Σκόπια δεν έχουν «αντιπολίτευση» προς τον μισελληνισμό τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όλος ο κόσμος, μέχρι σήμερα, γνώριζε το « Αλέξανδρος ο Φιλίππου και οι Έλληνες, πλην Λακεδαιμονίων». Γράφτηκε στο μνημείο τότε. Αυτό λέγει και αναφέρεται πως σε εκείνη την τότε ιστορική εκστρατεία συμμετείχε ο Ελληνισμός. Ο Αλέξανδρος ο Μακεδών ήταν ο αρχηγός ως ηγέτης όλων των Ελλήνων, με την κ ο ι ν ή λαλιά. Οι Μακεδόνες αυτήν την γλώσσα του Αριστοτέλη ομιλούσαν και ομιλούν και θα ομιλούν.

Οι δε νεόκοποι Βόρειοι τέτοιοι, ομιλούν την γλώσσα των Σλαύων, και όποιος αμφιβάλλει ας ρωτήσει τους Βούλγαρους. Οποίοι Βούλγαροι δεν κείνται μακράν. Εκεί δίπλα τους (και δίπλα μας) βρίσκονται.

Και όμως χθες μαθεύτηκε πως ο βορειομακεδών πρωθυπουργός Ζάεφ έστειλε συγχαρητήρια στον Μητσοτάκη για την ίδρυση στην Φλώρινα ινστιτούτου «Μακεδονικής» ( Μακεδονικής και όχι βόρειας Μακεδονίας) γλώσσας. Προφανώς ή και πασιφανώς υπάρχει, στα ψιλά, ο όρος μέσα στην κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών που τώρα έγινε πράξη. Κατά τα άλλα ο, κατά Ζάεφ, άξιος συγχαρητηρίων Μητσοτάκης, αυτός που θα κουρέλιαζε αν εκλεγόταν πρωθυπουργός την «κατάπτυστη» αντ αυτού τη «κορνιζάρισε» και καμαρώνει, για τα συγχαρητήρια που έλαβε, και δεν τα επέστρεψε, όντας κατάπτυστος ο προεκλογικός του,τότε, και υποσχετικός λόγος.

Ο δε Τσίπρας μιλιά «Γούβα» και καλά κάνει, αφού ούτε και αυτός επέστρεψε συγχαρητήρια αποδεχόμενος έτσι τον εθνικό υποβιβασμό, διεθνώς, της γλώσσας των Μακεδόνων. Της Ελληνικής γλώσσας.

ΥΓ είναι ασυγχώρητο να μην έχει υπάρξει πρόνοια εθνικής άμυνας απέναντι στην παραχάραξη. Τα συγχαρητήρια του Ζάεφ, δείχνουν ότι ο αλυτρωτισμός των σκοπιανών είναι κεντρική πολιτική. Όπως και στην Τουρκία, έτσι και τα Σκόπια δεν έχουν «αντιπολίτευση» ως προς τον μισελληνισμό τους.

Το ΥΠΕΞ διαβάζει; Ακούει; Σιγά που θα ενδιαφερθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ