Σάλος με τις αποκαλύψεις του Βασίλη Μπισμπικη στο PodCast της σειράς Αυτή η Νύχτα μένει

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βασίλης Μπισμπίκης συμμετείχε σε ένα podcast για τη σειρά του Alpha «Αυτή η νύχτα μένει» μαζί με τον συγγραφέα του ομώνυμου βιβλίου Θάνο Αλεξανδρή. Ο πρωταγωνιστής μίλησε για το σήριαλ αλλά και την προσωπική του σχέση με τη νύχτα και το περιθώριο.

«Είμαι στη νύχτα από πολύ μικρός. Οι φίλοι μου με πήγαιναν στα κ@λ@μπαρα. Για 10 χρόνια δούλευα νύχτα, από μπάρμαν έφτασα πόρτα. Μέσα σε αυτό το περιβάλλον μεγάλωνα. Ήμουν νέο παιδί κι οι γυναίκες γοητεύονταν από αυτό. Το σκοτάδι πάντα γοητεύει. Μπορώ να βρω πολλές εκδοχές του εαυτού μου στον Στρατή», είπε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Μου αρέσει η νύχτα. Πιο πολύ από την ημέρα. Είναι η φιλοσοφία της ζωής μου. Είμαι λαϊκός άνθρωπος, η βάση μου είναι λαϊκή. Σε αυτόν τον κόσμο μεγάλωσα, δεν μπορώ να αρνηθώ κάτι από όλα αυτά. Αυτές τις εμπειρίες τις εκμεταλλεύομαι για να κάνω παραστάσεις, είτε σαν σκηνοθέτης, είτε σαν ηθοποιός. Είναι το υλικό μου. Ξαφνικά, πρέπει να αλλάξεις τις συνήθειες σου, επειδή γίνεσαι δημοφιλής. Να μη δεις τα φιλαράκια σου, να πιάσεις έναν άλλο ρόλο, να φορέσεις μια λεζάντα στον εαυτό σου που δεν σου πάει. Εγώ δεν τα είχα καλά με τους κυριλέδες ποτέ στη ζωή μου, ούτε νομίζω ότι θα τα έχω ποτέ» εξήγησε.

«Αυτός είμαι και θα συνεχίσω να είμαι. Αν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στα σκουπίδια για να φτιάξω θέατρο και να βρω λίγο τον εαυτό μου, θα ξαναγυρίσω. Στις δυσκολίες έρχεται η έμπνευση. Προσπαθώ από μόνος μου να μου δημιουργώ δυσκολίες για να εμπνέομαι», δήλωσε ο ηθοποιός.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ