Ραγδαιες οι εξελίξεις που αφορουν την Κιβωτο του κοσμου: Δικαστική εντολή σοκ για τον πατέρα Αντωνιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με ταχύτητα φωτός πλέον τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, την ώρα που οι καταγγελίες έχουν πάρει πλέον μορφή χιονοστιβάδας, με πρώην τρόφιμους, γονείς αλλά και πρόσωπα που γνώριζαν τον πατέρα Αντώνιο να κάνουν λόγο για κακοποιήσεις, δοσοληψίες και περίεργες συμπεριφορές.

Χθες έγινε γνωστό ότι η πρόεδρος του νέου Δ.Σ. απέλυσε τους στενούς συνεργάτες του πατρός Αντωνίου, οι οποίοι έχουν καταγγελθεί για ξυλοδαρμούς αλλά και σεξουαλικές κακοποιήσεις. Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν από την Κιβωτό, ο Πασχάλης Σ., ο Ιρακινός Αναστάσης και ο Πέτρος, όπως επίσης και άλλα δύο άτομα.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από την απόλυση των 5 εργαζομένων, με εισαγγελική εντολή απαγορεύτηκε σε αυτούς και στον πατέρα Αντώνιο να πλησιάζουν τις δομές της Κιβωτού του Κόσμου ή να έχουν οποιαδήποτε σχέση με την ΜΚΟ.

Με αυτή την εξέλιξη, ο πατέρας Αντώνιος ο οποίος διαμένει σε διαμέρισμα της δομής του Κολωνού, θα πρέπει να απομακρυνθεί και να μην πλησιάσει ξανά καμία άλλη δομή της οργάνωσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ