Κιβωτός του κοσμου: Επικοινωνησε με την εισαγγελία ο πάτερ Αντώνιος

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με έναν έμμεσο τρόπο έκανε την εμφάνισή του ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου, δηλώνοντας μάλιστα ότι βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, όποτε χρειαστεί!

Ο πατήρ Αντώνιος επικοινώνησε με την Εισαγγελία Πρωτοδικών και δήλωσε «παρών» μέσω των δικηγόρων του. Συγκεκριμένα, οι συνήγοροί του Θρασύβουλος Κονταξής, Τάσος Τριανταφύλου και Γιάννης Κώτσος επισκέφτηκαν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών, και δήλωσαν τη νέα διεύθυνση του Πατέρα Αντωνίου, καθώς επίσης, ότι βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την εισαγγελική διάταξη, που του απαγορεύει, επί τρίμηνο, ακόμη να πλησιάζει στις δομές της Κιβωτού και τις φήμες ότι, παραμένει άφαντος, ο πατέρας Αντώνιος επικοινώνησε με την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας και δήλωσε «παρών». Ο πατέρας Αντώνιος διαμένει σε σπίτι στην Πετρούπολη, που ή του παραχωρήθηκε, ή το ενοικίασε.

Παράλληλα, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών ο οποίος διενεργεί Προκαταρκτική Εξέταση, για να οικονομικά της Κιβωτού, έστειλε παραγγελία στην Οικονομική Αστυνομία, ζητώντας να διερευνηθεί η διάπραξη τεσσάρων αδικημάτων, που είναι: Φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, απιστία και υπεξαίρεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ