Χαμός: Ο πρόεδρος της Ολυμπίας Οδού λέει πως το πρόβλημα στην Κακιά Σκάλα ειναι γνωστό απο την αρχαιότητα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την Κυριακή θα δοθεί στην κυκλοφορία η μεσαία λωρίδα στην Κακιά Σκάλα, και πριν τις γιορτές αναμένεται να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία, συμΦωνα με όσα ειπε στην ΕΡΤ ο Παναγιώτης Παπανικόλας, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Ολυμπίας Οδού.

«Κλειστές είναι οι 2 λωρίδες αυτή τη στιγμή και είναι ανοιχτή η μία. Αποκαθιστούμε τους φράχτες ανάσχεσης και τα στηθαία ασφαλείας και την Κυριακή αν όλα πάνε καλά θα δοθεί η μεσαία λωρίδα, ώστε να είναι σε λειτουργία δυο λωρίδες που επαρκούν, και με στόχο πριν τις γιορτές να δοθεί πλήρως στην κυκλοφορία και η αριστερή, εξωτερική λωρίδα. Εκτός κι αν έχουμε “εκπλήξεις” όπως οι βροχοπτώσεις και οι σεισμοί που είχαμε»
είπε.

Επισης οταν πιέστηκε απο τους δημοσιογράφους να απαντήσει για το ποιος ειναι υπεύθυνος για την κατάσταση είπε πως ο βράχος έπεσε από ύψος 100 μέτρων, από σημείο δηλαδή που η Ολυμπία Οδός δεν είχε δικαιοδοσία παρέμβασης. Για να κάνει εργασίες εκεί θα πρέπει να πάρει άδεια από το Δημόσιο, ενώ Χαρακτηριστικη ήταν και η ιστορική αναδρομή που έκανε καθως οπως ειπε το πρόβλημα στην Κακιά Σκάλα ειναι γνωστό απο την αρχαιότητα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ