Κιβωτός του Κόσμου: Αυτό παρουσίαζαν ως «πολυτελές αυτοκίνητο» του παπά Αντώνη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την ώρα που το σκάνδαλο της συμμορίας τον βιαστών παιδιών στον Κολωνό έχει αποσιωπηθεί τελείως παρά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις της δικηγόρου της μάνας για ύπαρξη δεύτερου κινητού το οποίο είχε ο Μίχος για τους VIP βιαστές, οι γνωστές εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου συνεχίζουν να μην αφιερώνουν ούτε λέξη για τις τρομερές αποκαλύψεις. Αντίθετα, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με την υπόθεση της κιβωτού του κόσμου.

Οι αποκαλύψεις της συνηγόρου της μητέρας που σκανδαλωδώς μπήκε στη φυλακή την ώρα που το κοριτσάκι άρχισε να αναγνωρίζει τους δράστες και να καταθέτει λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα το παιδί να σοκαριστεί και να σταματήσει κάθε συνεργασία με τις αρχές, επιβεβαιώνουν τις καταγγελίες του ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα. Ο οποίος έκανε ευθέως λόγου για πασίγνωστους πολιτικούς, επιχειρηματίες και καλλιτέχνες που βίαζαν το κορίτσι και έφταναν με τις πολυτελείς τους λιμουζίνες στον τόπο του εγκλήματος.

Δείτε τις τρομερές αποκαλύψεις του ποινικολόγου

https://youtu.be/Ycq2j2w0KNU

Πριν από λίγο λοιπόν η κυρία Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε το πολυτελές αυτοκίνητο του παπά – Αντώνη, το οποίο εντέλει είναι ένα ΚΙΑ Sorento του πεντοχίλιαρου, στην καλύτερη περίπτωση.

7FEADDDA F392 4C06 A9C1 4D8E807340A2
Η τρέχουσα τιμή της υποτιθέμενης λιμουζίνας του παπά Αντώνη

Ορίστε λοιπόν η υποτιθέμενη λιμουζίνα του παπά, δε λένε κουβέντα όμως για τις κανονικές λιμουζίνες των παιδοβιαστών…

3180EF9B 9AAB 43E8 A553 5211B0B8ECDB
Η υποτιθέμενη λιμουζίνα του πατέρα Αντώνη, δεν είναι Porsche Καγιέν αλλά KIA Σορέντο του τριχίλιαρου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ