Απείλησαν με όπλο τον Γιάννη Στανκογλου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου καθώς δέχθηκε απειλές από ένα οδηγό ταξί, ο οποίος, μάλιστα, κρατούσε όπλο!Μάλιστα, για το σοβαρό περιστατικό ο ίδιος υπέβαλλε καταγγελία πριν λίγες ώρες στο τμήμα ασφαλείας Συντάγματος.

9CD72C2C 5A11 4294 9929 B27AE55F3B93

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ ο γνωστός και αγαπητός καλλιτέχνης οδηγούσε το όχημά του στη συμβολή των οδών Αμερικής και Πανεπιστημίου. Τότε, το ταξί μπήκε σφήνα στη λωρίδα που βρισκόταν ο ηθοποιός με συνέπεια να δημιουργηθεί επεισόδιο.

Όταν οι δύο άνδρες σταμάτησαν τα οχήματά τους και βγήκαν από αυτά, ο Γιάννης Στάνκογλου επιχείρησε να καταγράψει τα στοιχεία της πινακίδας του ταξί. Όμως, φαίνεται πως ο οδηγός του οχήματος είχε άλλη άποψη καθώς δεν ήθελε να συμβεί κάτι τέτοιο.

Το αποτέλεσμα ήταν να βγάλει ένα πιστόλι που είχε μέσα στο ταξί και να απειλήσει με αυτό τον ηθοποιό εκτοξεύοντας παράλληλα χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Στη συνέχεια, ο οδηγός ταξί αποχώρησε από το σημείο ενώ ο ηθοποιός ο οποίος τελικά συγκράτησε τα στοιχεία της πινακίδας επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα για να υποβάλλει καταγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εξύβριση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ