Ασπασία Ταραχοπούλου: Στα πρότυπα Λιγνάδη η καθυστέρηση έρευνας για τους παιδοβιαστές του Κολωνού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Η καθυστέρηση των ερευνών θυμίζει την υπόθεση Λιγνάδη. Από την αρχή καθυστέρησαν ακόμα και στην σύλληψη του Μίχου» αναφέρει η δικηγόρος της οικογένειας

Σημαντική καθυστέρηση στις έρευνες για τη φρικτή υπόθεση παιδοβιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό καταγγέλλει η δικηγόρος της οικογένειας μιλώντας Στο Κόκκινο.

Το γεγονός ότι η μητέρα της 12χρονης είναι προφυλακισμένη, επιβαρύνει την ψυχολογική κατάσταση του παιδιού, γιατί κατηγορεί τον εαυτό της, ενώ από την αρχή κατέθεσε ότι η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.

Σύμφωνα με την Ασπασία Ταραχοπούλου διαπιστώνεται σημαντική καθυστέρηση στις έρευνες. «Η 12χρονη ήξερε και το είχε πει πως ο Μίχος είχε και δεύτερο τηλέφωνο με ιδιωτικό «πελατολόγιο». Όμως η καθυστέρηση των ερευνών θυμίζει την υπόθεση Λιγνάδη. Από την αρχή καθυστέρησαν ακόμα και στην σύλληψη του Μίχου. Μόνο την τελευταία φορά που είχα πάει στην ΓΑΔΑ και είχα προειδοποιήσει ότι θα καταθέσω μήνυση, αποφάσισαν να τον συλλάβουν την επόμενη ημέρα. Και μέχρι σήμερα δεν έχουμε καμία ενημέρωση και πιθανότατα δεν έγινε έρευνα ούτε στον οίκο ανοχής που αναγνώρισε το παιδί ούτε στα airBnB».

Οι δικηγόροι της οικογένειας έχουν ζητήσει την αποφυλάκιση της μητέρας. «Σήμερα πήγα στον εισαγγελέα. Μου κάνει εντύπωση ότι έχουμε προφυλακισμένη μια μάνα όταν το παιδί της έξω κλαίει και οδύρεται όπως και τα αδέρφια του. Περιμένουμε να αποφυλακιστεί η μητέρα και να δοθεί στο παιδί ψυχολογική συμπαράσταση και στην οικογένεια οικονομική. Όχι από ιδιώτες, χρειάζεται κρατική μέριμνα. Οι άνθρωποι δεν κάνουν ελεημοσύνη».

Με πληροφορίες απο το avgi.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ