Παγκόσμιος συναγερμός απο την αναγγελία του Elon Musk για αποκαλύψεις για τον Μπαιντεν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοβαρότατες αποκαλύψεις αναμένεται να κάνει σε λίγες ώρες ο ισχυρός άντρας της Tesla και πλέον ιδιοκτήτης του Twitter, όπως προανήγγειλε ο ίδιος μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ελόν Μασκ ενημέρωσε εκατομμύρια χρήστες ότι πρόκειται να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο πίσω από την εξαφάνιση του τεράστιου σκανδάλου που αφορά όχι μόνο τον γιο του Τζο Μπάιντεν αλλά και τον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ!

Πρόκειται φυσικά για την τρομερή ιστορία με το λάπτοπ του γιου του προέδρου των ΗΠΑ, το οποίο ενώ αποκαλύφθηκε μαζί με τα εξοργιστικά αρχεία και τις επικοινωνίες που περιείχε, συγκαλύφθηκε πλήρως ως θεωρία συνωμοσίας! Και όμως, η ιστορία είναι απόλυτα αληθινή, τα στοιχεία οδηγούν σε κακουργηματικές διώξεις για μία σειρά θεμάτων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όμως απέκρυψαν τις αποκαλύψεις και φίμωσαν όποιον προσπαθούσε να τις κοινοποιήσει.

Νέα καυτά βίντεο τον γιο του Μπάιντεν: Ξεβρακωτος σε νεροτσουλήθρα και όργια σε βίλα

Η ανακοίνωση αυτή του νέου ιδιοκτήτη του Twitter, έρχεται σε συνέχεια της παραδοχής του ότι το δημοφιλές μέσο παρενέβη στις αμερικανικές εκλογές υπέρ των δημοκρατικών. Η αποκάλυψη που πρόκειται να κάνει προφανώς αφορά την λογοκρισία την οποία εφάρμοσε η προηγούμενη ιδιοκτησία προκειμένου να συγκαλύψει το σκάνδαλο Μπάιντεν με τα ναρκωτικά, τις πόρνες, τις μίζες, τις καταγγελίες για παιδεραστία και τις βρώμικες σχέσεις με την Ουκρανία, γεγονός που επέτρεψε τον Τζο Μπάιντεν να κερδίσει τις εκλογές.

Μείνετε συντονισμένοι…

5CD26D0F 28A2 480E AADB 1B2EFD611FF0
Η προαναγγελία για τις αποκαλύψεις αναφορικά με το σκάνδαλο Μπάιντεν

ΔΗΜΟΦΙΛΗ