Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου, 2023

Σάλος από τις αποκαλύψεις του Ελόν Μασκ: Παραμύθι η «ρωσική εμπλοκή», έκρυψαν το σκάνδαλο Μπάιντεν για να κερδίσει τις εκλογές!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πριν από λίγες ώρες ο Ελόν Μασκ με την βοήθεια ανεξάρτητου ερευνητή δημοσιογράφου, έφερε στην δημοσιότητα όλα τα στοιχεία, καθώς και την απόρρητη αλληλογραφία στελεχών του Twitter, που τεκμηριώνουν την συντονισμένη προσπάθεια απόκρυψης του τεράστιου σκανδάλου με το λάπτοπ του ιού Μπάιντεν, το οποίο τεκμηριώνει μίζες από την Ουκρανία και την Κίνα, αλλά και σκάνδαλα με ναρκωτικά και πιθανή παιδεραστία. ναρκωτικά και πιθανή παιδεραστία. 

Πρόκειται για μία πρωτοφανή ομολογία παρεμβάσεις στην εκλογική διαδικασία, που δεν έχει υπάρξει όμοια τις τελευταίες δεκαετίες.

Ακόμα και το παραμύθι της ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές και την δήθεν δράση ρώσων χάκερς, χρησιμοποιήθηκε προκειμένου να λογοκριθεί η τρομερή αποκάλυψη που αρκεί για να στείλει τον Μπάιντεν και τον γιο του στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής τους!

Μιλάμε ίσως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του 21ου αιώνα, το οποίο σίγουρα συνδέεται με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία.

Η συγκεκριμένη αποκάλυψη όμως του δισεκατομμυριούχου που πρόσφατα αγόρασε το Twitter, ρίχνει και φως στον πόλεμο της Ουκρανίας. Από την εμμονή του Μπάιντεν να εξοπλίσει και να στηρίξει το καθεστώς Ζελένσκι, έως τα περιβόητα βιοεργαστήρια της Ουκρανίας, που μέχρι πρότινος η κυβέρνηση Μπάιντεν διέψευδε την ύπαρξή τους!

Σήμερα ξημερώνει μία ιστορική αλλά και επισφαλής ημέρα τόσο για τις ΗΠΑ όσο και για ολόκληρο τον πλανήτη. Ο νέος ιδιοκτήτης του Twitter, δισεκατομμυριούχος Ελόν Μασκ έδωσε στην δημοσιότητα όπως είχε υποσχεθεί όλα τα ντοκουμέντα τα οποία περιλαμβάνουν μάλιστα και την εσωτερική αλληλογραφία στελεχών της εταιρείας, προκειμένου να αποσιωπηθεί το τεράστιο σκάνδαλο με το περιβόητο λάπτοπ του υιού του πλανητάρχη Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν.

Μιλάμε ίσως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του 21ου αιώνα, το οποίο σίγουρα συνδέεται με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία.

Όλα ξεκίνησαν όταν η εφημερίδα New York post πήρε στα χέρια της τα αρχεία που περιείχε το λάπτοπ του Χάντερ Μπάιντεν, ο οποίος το είχε αφήσει σε έναν τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών για κάποιο πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Μόλις ο τεχνικός είδε το περιεχόμενο, έφριξε και το έδωσε στην δημοσιότητα. Στέλνοντας τους σε όλες τις μεγάλες εφημερίδες και ΜΜΕ των ΗΠΑ, ενώ ο ίδιος φέρεται να εγκατέλειψε την χώρα πανικόβλητος!

Η εφημερίδα New York post επέλεξε να δημοσιεύσει επίμαχα αποσπάσματα. Και εκεί άνοιξαν οι πύλες της κολάσεως….

Έχει σημασία να δούμε πως περιγράφει η ίδια η εφημερίδα που λογοκρίθηκε βάναυσα, της αποκάλυψης που έγινε πριν από λίγες ώρες από ερευνητή που ενήργησε με την σύμφωνη γνώμη του Ελόν Μασκ:

327D5BA5 6D48 4205 92B8 B3A9CB5BFD8C
Η αποκάλυψη της New York post με τα mail του Μπάιντεν και τα στοιχεία για μίζες από Ουκρανούς και κινέζους!

Το Twitter μόλις ομολόγησε και αποκάλυψε την αβάσιμη απόφασή του να λογοκρίνει την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ του περιεχομένου του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden από την The Post, ενόψει των εκλογών του 2020 — με ανώτατα στελέχη στον κολοσσό των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να συμφωνούν ότι η αμφιλεγόμενη απόφαση ήταν «κακή», με τις σχετικές επικοινωνίες εμπιστευτικών πληροφοριών να δίδονται στη δημοσιότητα από τον CEO Elon Musk την Παρασκευή.

Το χάος και η σύγχυση πίσω από τις κλειστές πόρτες στο Twitter αμέσως μετά την αποκάλυψη του Χάντερ Μπάιντεν τον Οκτώβριο του 2020 δείχνουν ότι μια μικρή ομάδα ανώτατων στελεχών αποφάσισε να χαρακτηρίσει την ιστορία της Post ως «χακαρισμένο υλικό» χωρίς κανένα στοιχείο, χωρίς μάλιστα να το γνωρίζει ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής Jack Dorsey. (Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιήθηκαν οι φήμες περί ρωσικής εμπλοκής στις αμερικανικές εκλογές, που φωτογραφιζόταν ως πηγές της συγκεκριμένης αποκαλύψεις, ενώ γινόταν και λόγος για «Ρώσους χάκερς»)…

Ο Μασκ ανέβασε στο Twitter έναν σύνδεσμο προς τον λογαριασμό του ανεξάρτητου δημοσιογράφου Matt Taibbi λίγο μετά τις 6 μ.μ., ο οποίος έριξε φως στη σκοτεινή απόφαση λογοκρισίας του Twitter δημοσιεύοντας στοιχεία που φαίνονται να είναι από email μεταξύ υπαλλήλων του Twitter.

Η απόφαση να λογοκριθεί η ιστορία της The Post ελήφθη «στα υψηλότερα επίπεδα της εταιρείας», σύμφωνα με τον Taibbi, αλλά χωρίς τη συμμετοχή του τότε Διευθύνοντος συμβούλου, Τζακ Dorsey.

Γράφει συγκεκριμένα ο Taibbi: Οι εσωτερικές επικοινωνίες αποκαλύπτουν «ακριβώς πόσα έγιναν εν αγνοία του διευθύνοντος συμβούλου Jack Dorsey, και πόσος χρόνος χρειάστηκε για να «τακτοποιηθεί» η κατάσταση (όπως το είπε ένας πρώην υπάλληλος) ακόμη και μετά την εμπλοκή του Dorsey όταν αντελήφθη τι συνέβαινε».

Σύμφωνα με τον Taibbi, η πρώην επικεφαλής νομικής, πολιτικής και εμπιστοσύνης του Twitter, Vijaya Gadde, έπαιξε «κομβικό ρόλο» στην απόφαση λογοκρισίας.

80BA15A9 6EA4 42F4 A791 0AD9E50F3E01
Vijaya Gadde: Η επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών του Twitter, ήταν από τις πρώτες που απολύθηκαν μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας

Τα επιβαρυντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα σχόλια από πρώην υπαλλήλους του Twitter έδειξαν ότι «όλοι γνώριζαν» την καταστολή από τον γίγαντα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για τις αποκαλύψεις της The Post σχετικά με τον διαβόητο φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν.

Το τρανταχτό σκεπτικό της εταιρείας για το έκτακτο βήμα λογοκρισίας ήταν ότι η ιστορία παραβίαζε την πολιτική της εταιρείας για τα «Υποκλοπές από χάκερς», σύμφωνα με τον Taibbi – σενάριο το οποίο αμφισβητήθηκε από πολλούς που γνώριζαν την υπόθεση. Φυσικά και δεν υπήρχε κανένας χάκερ, ούτε ρώσος, ούτε κινέζος. Ο Μπάιντεν απλά είχε δώσει το λάπτοπ του με όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία για σέρβις…

Αρκετές πηγές στο Twitter φέρεται να είπαν στον Taibbi ότι θυμούνται ότι άκουσαν για μια «γενική» προειδοποίηση από τις ομοσπονδιακές αρχές επιβολής του νόμου το καλοκαίρι του 2022 για ξένο hacking, αλλά δεν βρέθηκαν τέτοια στοιχεία  ειδικά στην αποκάλυψη της The Post για τον φορητό υπολογιστή του Hunter Biden.

«Το hacking ήταν η δικαιολογία, αλλά μέσα σε λίγες ώρες, σχεδόν όλοι συνειδητοποίησαν ότι αυτό δεν θα κρατούσε. Αλλά κανείς δεν είχε τα κότσια να το ανατρέψει», πρόσθεσε ο πρώην υπάλληλος.

Η απόφαση λογοκρισίας και η φαιδρή δικαιολογία περί «Ρώσων χάκερς» άφησε σαστισμένα ακόμα και τα υψηλόβαθμα στελέχη.

«Δυσκολεύομαι να κατανοήσω τη βάση της πολιτικής για την επισήμανση αυτού ως μη ασφαλούς», έγραψε ο Τρέντον Κένεντι, ένας αξιωματούχος επικοινωνίας σε ένα προφανές εσωτερικό email προς τους συναδέλφους του.

Στον οποίο όμως ο πρώην αναπληρωτής γενικός σύμβουλος του Twitter, Jim Baker, απάντησε ότι είναι «λογικό» να υποθέσουμε ότι τα υλικά έχουν παραβιαστεί και ότι «απαιτείται προσοχή».

«Μπορούμε να ισχυριστούμε ειλικρινά ότι αυτό είναι μέρος της πολιτικής του Twitter;» αναρωτήθηκε ο πρώην Αντιπρόεδρος Παγκόσμιας Επικοινωνίας του Twitter, Μπράντον Μπόρμαν

«Όλοι ήξεραν ότι αυτό ήταν άδικο», είπε ένας πρώην εργαζόμενος στον Taibbi σχετικά με την επίσημη στάση του Twitter σχετικά με την ιστορία του Hunter.

Σύμφωνα με τον Taibbi, η εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης “έλαβε εξαιρετικά σκληρά  μέτρα για να καταστείλει” την ιστορία του φορητού υπολογιστή του Hunter Biden και το δημοσίευμα της The Post, αφαιρώντας σκόπιμα και τους σχετικούς συνδέσμους που μοιράζονται οι χρήστες και δημοσιεύοντας προειδοποιήσεις ότι μπορεί να είναι “μη ασφαλές”!

Λογοκρισία που παραπέμπει σε εφιάλτη του Όργουελ!

Ο Taibbi αποκαλυψε ότι το Twitter κατέφυγε ακόμη και σε μια σπάνια χρησιμοποιούμενη τακτική για να σταματήσει τη διάδοση της ιστορίας – μπλοκάροντας την κοινή χρήση συνδέσμων του δημοσιεύματος ακόμα και μέσω προσωπικών μηνυμάτων, μέθοδος που χρησιμοποιείται συνήθως μόνο σε «ακραίες περιπτώσεις», όπως για να σταματήσει τη διανομή παιδικής πορνογραφίας!

Η λογοκρισία της αποκάλυψης από το Twitter λογόκρινε ακόμα και την τότε εκπρόσωπο  Τύπου του Λευκού Οίκου Kayleigh McEnany «κλειδώνοντας» τον λογαριασμό της στο Twitter μόλις λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του 2020!

Σε ένα email που κοινοποίησε ο Taibbi, ο υπάλληλος της εκστρατείας του Τραμπ, Μάικ Χαν, έστειλε μια οργισμένη επιστολή στον γίγαντα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ζητώντας να μάθει πότε θα ξεκλειδωθεί ο επίσημος λογαριασμός της εκπροσώπου του Λευκού Οίκου!

264CB022 078D 4ACA A7C9 3D7F973825BA
Το Twitter λογόκρινε ακόμα και την εκπρόσωπο του λευκού οίκου, Kayleigh McEnany!

«Τουλάχιστον προσποιηθείτε ότι νοιάζεστε για τις επόμενες 20 ημέρες», έγραψε ο Χαν.

Όταν η υπεύθυνη δημόσιας πολιτικής του Twitter, Caroline Strom, ενημέρωσε τις ομάδες εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην εταιρεία για το περιστατικό, την ενημέρωσαν ότι η McEnany είχε παραβιάσει την πολιτική της εταιρείας για «χακαρισμένο υλικό»!!

Ο Taibbi αποκάλυψε επίσης email της εταιρείας που ανταποκρίνονταν σε αίτημα «από την ομάδα Μπάιντεν» κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκλογής του 2020 – λίγο μετά την καταστολή της ιστορίας του Hunter Biden από την The Post.

Εδώ πραγματικά αυτό που συνέβαινε συνιστά αλλοίωση της εκλογικής διαδικασίας! Η ομάδα του Τζο Μπάιντεν, έστελνε στα κεντρικά του Twitter συνδέσμους που εμπεριείχαν τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Μπάιντεν, και το Twitter με τη σειρά του, εξαφάνιζε τους συνδέσμους αυτούς και έδινε αναφορά στην ομάδα του Μπάιντεν ότι τους «καθάρισε»!

Παγκόσμιος σεισμός από τις αποκαλύψεις για τον γιο του Μπάιντεν

Βρέθηκαν ακόμα «450 gigabyte διαγραμμένου υλικού», συμπεριλαμβανομένων 80.000 εικόνων και βίντεο και περισσότερα από 120.000 αρχειοθετημένα email.

Ο άνθρωπος που διένειμε το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν σε μέλη του Κογκρέσου και μέσα ενημέρωσης έχει διαφύγει από τις ΗΠΑ στην Ελβετία, λέγοντας ότι φοβάται αντίποινα από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ο Jack Maxey έδωσε στην DailyMail.com ένα αντίγραφο του σκληρού δίσκου από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του υιού του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, Hunter την άνοιξη του 2021.

Έδωσε επίσης αντίγραφα και υλικό από αυτό στην Washington Post, τους New York Times και τον γερουσιαστή Chuck Grassley λόγω της θέσης του ως ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας – αλλά ισχυρίζεται ότι όλοι απέκρυψαν το σκάνδαλο.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Maxey κρύβεται στη Ζυρίχη, συνεργαζόμενος με ειδικούς πληροφορικής για να ανακαλύψει περισσότερα δεδομένα από το «laptop που στέλνει τον Μπαίντεν στην κόλαση».

Ο Maxey, πρώην συμπαρουσιαστής του podcast του πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, Steve Bannon, το War Room, ισχυρίζεται ότι αυτός και οι συνάδελφοί του βρήκαν «450 gigabyte διαγραμμένου υλικού», συμπεριλαμβανομένων 80.000 εικόνων και βίντεο και περισσότερα από 120.000 αρχειοθετημένα email.

Είπε ότι σκοπεύει να τα δημοσιεύσει όλα στο διαδίκτυο σε μια βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης τις επόμενες εβδομάδες. Ο Χάντερ εγκατέλειψε τον φορητό υπολογιστή του σε ένα κατάστημα υπολογιστών στο Ντέλαγουερ το 2019. Ο ιδιοκτήτης, Τζον Μακ Άιζακ, έδωσε ένα αντίγραφο στον δικηγόρο του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος το παρέδωσε στον Μάξι.

«Ήρθα εδώ για να μπορέσουμε να κάνουμε μια ενδελεχή εξέταση του φορητού υπολογιστή του Χάντερ με ασφάλεια σε μια χώρα που εξακολουθεί να σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία και τα ιδανικά των φιλελεύθερων δημοκρατικών αρχών», είπε στην DailyMail.com.

0001B862 84EB 4E12 8BA4 C7B80C1BD86C
Ο Χάντερ φαίνεται σε μια φωτογραφία με μια «πίπα για κρακ» στο στόμα του καθώς κοιμάται. Η φωτογραφία ανακτήθηκε από το laptop του

«Δεν πιστεύω ότι αυτό θα ήταν δυνατό εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάναμε πολλές απόπειρες να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανάκληση των διαγραμμένων αρχείων εκεί».

Ο Maxey είπε ότι αφού επικοινώνησε με την DailyMail.com σχετικά με τον φορητό υπολογιστή πέρυσι, μαύρα SUV εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι του και φίλοι πρώην αξιωματούχων πληροφοριών των ΗΠΑ με τους οποίους μοιράστηκε αντίγραφα του είπαν ότι έλαβαν περίεργες κλήσεις.

«Το έδειξα σε έναν φίλο μου, ευρισκόμενος σε απόγνωση τον Φεβρουάριο [2021] γιατί κανείς δεν με άκουγε. Κανένας ειδησεογραφικός οργανισμός δεν θα το έπαιρνε. Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μεγάλος ειδησεογραφικός οργανισμός που το πήρε ήταν η Daily Mail», είπε.

«Πολύ αγαπημένοι μου φίλοι, με καλούσαν κάθε μέρα, βασικά για να δουν αν ήμουν ακόμα ζωντανός»!

5FEDCF40 EA29 4524 80E9 2BA1F9025762
Άλλη μία φωτογραφία από τον υπολογιστή του Μπάιντεν

Ο Maxey ισχυρίστηκε ότι ένας πρώην ανώτερος υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών του είπε αμέσως μετά την παραλαβή του σκληρού δίσκου το 2020: «Αν δεν κυκλοφορήσεις αρκετά από αυτό, ώστε να ξέρουν ότι μπορείς να το απελευθερώσεις όλο, σου λέω αδερφέ, εσύ “είναι ένας νεκρός”

Ο Maxey έλαβε σοβαρά τις συμβουλές του και τον Οκτώβριο του 2020 δημοσίευσε παρτίδες από email και άλλα αρχεία από το φορητό υπολογιστή σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων.

Αλλά μετά από περίπου μία ώρα, οι σύνδεσμοι καταργήθηκαν.

Ο Maxey είπε ότι πιστεύει ότι η αμερικανική κυβέρνηση κυνηγούσε αρχεία από το φορητό υπολογιστή που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο και τα επισήμανε στις εταιρείες.

«Υπήρχαν πέντε drop boxes: δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα στη Νέα Ζηλανδία, δύο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα ίδια drop boxes στα οποία μας λένε ότι ακόμα και παιδική πορνογραφία διαμοιράζεται σε όλο τον κόσμο χωρίς καμία συνέπεια, επειδή υποτίθεται ότι «δεν μπορούν να δουν τι ανεβαίνει εκεί». Αποδεικνύεται ένα μεγάλο ψέμα, καθώς τα αρχεία του Μπάιντεν εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν, όταν αναρτήθηκαν σε αυτά τα ίδια Dropbox.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών μας, οι οποίες δεν έχουν ακόμη καν αναγνωρίσει ότι διαθέτουν το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, προφανώς έκαναν επιμελώς αναζητήσεις κρυφά στο Διαδίκτυο για να μάθουν εάν κάτι από αυτά κυκλοφόρησε.

«Αυτό θα έπρεπε να τρομοκρατεί κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο στη Δύση».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ