Αποκάλυψη εκτροπής από το Documento: Παρακολουθούσαν μέχρι και τον στρατηγό Φλώρο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Documento που κυκλοφορεί αύριο Κυριακή, είναι πραγματικά σοκαριστική. Σύμφωνα με την εφημερίδα του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη, η ΕΥΠ, δηλαδή ο Μητσοτάκης, παρακολουθούσε ακόμα και τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο!

Πρόκειται για τον ορισμό της εκτροπής. Η εθνική υπηρεσία πληροφοριών που υπάγεται κατά τα πρότυπα της Βόρειας Κορέας απευθείας στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη από τον Ιούλιο του 2019, λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της εξουσίας δηλαδή από τον λεγόμενο Μητσοτακισμό, παρακολουθούσε ακόμα και τον αρχηγό του στρατεύματος.

Θεωρούμε αδιανόητο έπειτα από αυτή την αποκάλυψη, να μην παρέμβει η δικαιοσύνη. Δεν μπορεί πλέον τέτοια εγκλήματα – εάν έχουν όντως διαπραχτεί – να επαφίενται στο ξέπλυμα της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας η οποία πρακτικά πλέον δεν υφίσταται, διότι δεν έχει αντίκρισμα στο εκλογικό σώμα.

Εγκλήματα κατά του πολιτεύματος δεν μπορεί να διερευνούνται από τους φερόμενους δράστες. Εκτός εάν η ΕΥΠ, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, είχε στοιχεία που να δείχνουν ότι ο στρατηγός ήταν επικίνδυνος για το έθνος!

Αναμένουμε λοιπόν τις αντιδράσεις, όταν η εφημερίδα κυκλοφορήσει επίσημα.

AFE08A91 ED55 437D 8ECE 6D2AE59E1556
Το πρωτοσέλιδο με την σοκαριστική αποκάλυψη για την παρακολούθηση του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ