Στην Αλβανία είχε διαφύγει το κτήνος που βασάνιζε βρέφος για να ληστέψει την μάνα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χέρια των αρχών επιτέλους το κτήνος που κατηγορείται ότι βασάνισε ένα βρέφος μπροστά στα μάτια της μητέρας του, με σκοπό η γυναίκα να «λυγίσει» και να του παραδώσει όσα χρήματα είχε.

Σε βάρος του δράστη, γεωργιανής καταγωγής, που συνελήφθη την Τετάρτη στο Περιστέρι, εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις Αρχές της Ιταλίας για βασανισμούς ενοίκων κατά τη διάρκεια διάρρηξης σπιτιών.

Ενδεικτικό του κυνισμού και της αγριότητας του Γεωργιανού είναι το γεγονός ότι τον Μάρτιο του 2021 δεν δίστασε να βασανίσει ένα βρέφος.

Ο κακοποιός και οι τρεις συνεργοί του μπήκαν απόγευμα στο αγρόκτημα της οικογένειας και παρέμειναν στο σπίτι μέχρι τα ξημερώματα. Κράτησαν ομήρους τη μητέρα, τη γιαγιά, τον παππού και χτύπησαν το βρέφος, για να τους αποκαλύψουν πού βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Οι δράστες έφυγαν ατάραχοι νωρίς το πρωί, ενώ παραλίγο να δολοφονήσουν και τον παππού της οικογένειας και ιδιοκτήτη της φάρμας.

Οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο του δράστη, ωστόσο ο ίδιος είχε διαφύγει και είχε περάσει στην Ελλάδα, πιθανότατα μέσω Αλβανίας. Οπως έγινε γνωστό, έμενε στην Αθήνα, άλλαζε συνεχώς σπίτια και χρησιμοποιούσε διάφορα ονόματα, με τους αστυνομικούς να έχουν στην κατοχή τους μόνο δύο από αυτά. Τ

Δημοφιλείς Ειδήσεις Έρευνα για τέσσερα κακουργήματα σε βάρος του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και άλλων 9 ατόμων!
ελευταία φορά οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στην οδό Ζήνωνος, στο κέντρο της Αθήνας, και έκτοτε έγιναν η «σκιά» του. Τελικά, τον συνέλαβαν στο Περιστέρι το απόγευμα της Τετάρτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κακοποιός σχεδίαζε να φτιάξει μια νέα σπείρα και να συνεχίσει τη δράση του πιθανότατα εκεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ