Κτήνος απο την Αλβανία εκτέλεσε την νεαρή σύντροφο του με όπλο που αγόρασε απο Ρουμάνους κακοποιούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτροπιασμό προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη γυναικοκτονία 19χρονης στον Πειραιά από τον σύντροφό της.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης πυροβόλησε το θύμα δύο φορές στο κεφάλι μετά από καυγά που είχαν γιατί τη ζήλευε και στη συνέχεια παραδόθηκε στις Αρχές.

Ο 25χρονος δολοφόνος – αλβανικής καταγωγής – τα ξημερώματα παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θέατρου λέγοντας «ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη σύντροφό μου. Είναι νεκρή στο σπίτι».

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν το ζευγάρι επέστρεψε σπίτι από την εργασία του, ο 25χρονος εργαζόταν σε νυχτερινό κέντρο στην περιοχή της Τρούμπας και η 19χρονη σε κλαμπ στην Καλλιθέα, λογομάχησε με αποτέλεσμα η κατάσταση να βγει εκτός ελέγχου.

Η παθολογική ζήλια του δράστη ήταν η αιτία του καυγά που οδήγησε στο θάνατο της νεαρής γυναίκας την οποία πυροβόλησε στο κεφάλι από απόσταση αναπνοής με όπλο που κατείχε παράνομα.

Η φωτογραφια ειναι απο το protothema.gr

Μετά την αποτρόπαια πράξη του ο δολοφόνος τράπηκε σε φυγή και προσπάθησε να φύγει από την περιοχή. Ωστόσο νωρίς το πρωί παρουσιάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Δημοτικού Θέατρου και ομολόγησε την πράξη του.

«Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα την σύντροφό μου. Την πυροβόλησα και την σκότωσα. Είναι νεκρή στο σπίτι», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Ο 25χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κοκαΐνης όταν πυροβόλησε και σκότωσε την 19χρονη – επίσης αλβανικής καταγωγής – σύντροφό του. Όσον αφορά στο όπλο που είχε στην κατοχή του, είπε ότι το είχε αγοράσει παράνομα πριν από έναν χρόνο από κύκλωμα Ρουμάνων κακοποιών.

Έκρυψε το όπλο στην κατάψυξη

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η 19χρονη, την εντόπισαν πάνω στον καναπέ μέσα σε λίμνη αίματος με τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 25χρονος έκρυψε μέσα στο σπίτι το όπλο της δολοφονίας και συγκεκριμένα μέσα στην κατάψυξη.

Το όπλο θα σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για να διαπιστωθεί αν έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες επιθέσεις, ενώ ο καθ’ ομολογίαν δράστης το πρωί της Κυριακής θα οδηγηθεί στα δικαστήρια Πειραιά.

«Είχαμε ακούσει τσακωμούς»

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι γείτονες του ζευγαριού οι οποίοι αν και είχαν ακούσει τον 25χρονο και την 19χρονη να τσακώνονται δεν μπορούσαν να φανταστούν αυτό που συνέβη.

«Η κοπέλα μπαινόβγαινε συνέχεια στο σπίτι, αλλά δε νομίζω πως ζούσανε μαζί. Πριν μια εβδομάδα ακούσαμε κάτι τσακωμούς, αλλά δεν είχαμε καταλάβει από πιο διαμέρισμα προέρχονταν. Ήταν έντονες οι φωνές και πιο πολύ ακουγόταν γυναικεία φωνή», δήλωσε στο Mega μια γειτόνισσα του ζευγαριού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ