Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Η μητερα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλουδη πέταξε το ακουστικό της και έφυγε σε ζωντανή σύνδεση, έξαλλη με τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις της Πολιτείας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαμός στον «αέρα» της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού, με τη μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη να εξοργίζεται με τα λεγόμενα της υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Μαρίας Συρεγγέλα και να ξεσπά σε ζωντανή σύνδεση.

Στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» βγήκαν σήμερα η Κούλα Αρμουτίδου και ο Γιάννης Τοπαλούδης, γονείς της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίοι ζητούν τη σύσταση ενός ταμείου αλληλοβοηθείας. Ο λόγος είναι να μπορούν οι οικογένειες των θυμάτων να ανταπεξέλθουν οικονομικά στους δύσκολους δικαστικούς αγώνες που έχουν, με τους ίδιους να «τραβολογούνται» ακόμη στα δικαστήρια για την υπόθεση του ομαδικού βιασμού και της άγριας δολοφονίας της μοναχοκόρης τους στη Ρόδο, η οποία, τέσσερα χρόνια μετά εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

«Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια»

Η υφυπουργός, η οποία έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη για το συγκεκριμένο θέμα, βγήκε σήμερα και στον αέρα της εκπομπής, με στόχο να μιλήσει για τις σχετικές ενέργειες της Πολιτείας. Τα όσα είπε, όμως, δεν κατάφεραν παρά να προκαλέσουν το -δικαιολογημένο- ξέσπασμα της χαροκαμένης μάνας. «Θα δοθεί μια λύση; Εγώ περιμένω. Δεν θέλω να επαιτήσω, θέλω να μου δώσετε τη χαμένη μου αξιοπρέπεια. Δεν ζητάω, θέλω εσείς σαν Πολιτεία να δώσετε μια λύση», είπε αρχικά η Κούλα Αρμουτίδου.

Η κα Συρεγγέλα απάντησε πως «(η λύση θα δοθεί) μόλις υπάρξει εξέλιξη η οποία όμως να ισχύσει, εγώ δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι, το οποίο δεν θα ισχύσει την επόμενη μέρα…», με την Κούλα Αρμουτίδου να χάνει, πλέον, την ψυχραιμία της και να αποχωρεί εκνευρισμένη από τον αέρα της εκπομπής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εντάξει, ευχαριστούμε πολύ. Δεν ακούω τίποτα, μας δουλεύουν ρε… Και “θα γίνει”, “θα γίνει” και άντε από ‘δω…».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ