Στον Άρειο Πάγο οι δικηγόροι του πάτερ Αντώνιου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στενεύει ο κλοιός γύρω από την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου με τον ιδρυτή της και την Πρεσβυτέρα του να βρίσκονται πλέον στο επίκεντρο ενός μεγάλου σκανδάλου. Την ίδια ώρα, φωτογραφίες μέσα από τη δομή του Βόλου έρχονται να σοκάρουν.

Θρασύβουλος Κονταξής και Ιωάννης Κώτσος συναντώνται με τον Ισίδωρο Ντογιάκο για να αντικρούσουν όλα όσα καταγγέλλονται τις τελευταίες ημέρες, και να υποστηρίξουν ότι παρανόμως έβγαλαν τον ίδιο και την οικογένειά του από τον κοιτώνα της Δομής της Κιβωτού του Κόσμου όπου διέμεναν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η οικονομική αστυνομία έχει εντολή να ερευνήσει τέσσερα οικονομικά αδικήματα, ενώ στο στόχαστρο της οικονομικής αστυνομίας βρίσκονται τουλάχιστον 11 άτομα που είχαν ηγετικό ρόλο στην «Κιβωτό του Κόσμου» για να δουν οι αρχές σε ποια από αυτά ενδεχομένως να εμπλέκονται. Την ίδια ώρα, η πλευρά του ιερέα περνά στην αντεπίθεση, με τους δικηγόρους να λένε πως θα κινηθούν νομικά γιατί τους απομάκρυναν από το σπίτι τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο, προκειμένου να προβεί σε μήνυση κατά του νέου ΔΣ της δομής καθώς όπως υποστηρίζουν τους άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν κατάφεραν καν να πάρουν τα πράγματά τους. Όπως καταγγέλλουν «είναι παράνομη αυτή η πράξη» παρ’ ότι είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνσή του ιερέα και άλλων ατόμων από τις δομές της Κιβωτού. Εντός της εβδομάδας αναμένονται νέες καταθέσεις τεσσάρων παιδιών και του 15χρονου από τη δομή του Βόλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ