Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου, 2023

Πήγε με τσεκούρι να σκοτώσει τη γυναίκα του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έχει συγκλονίσει την περιοχή του Βόλου. Μία γυναίκα 35 ετών έζησε κυριολεκτικά τον εφιάλτη στα χέρια του εν διαστάσει σύζυγό της, όταν εκείνος προσπάθησε να την σκοτώσει μπροστά στα παιδιά τους!

Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έφτασε στα δικαστήρια χθες. Δευτέρα 5/12, με την 35χρονη να καταγγέλλει κακοποίηση κατ’εξακολούθηση έχοντας στο πλευρό της την μια της κόρη, ηλικίας 17 ετών. Η 35χρονη έχει ακόμα τρία ανήλικα παιδιά, ένα εκ των οποίων βρέφος. «Έχει σηκώσει τσεκούρι για να μου ανοίξει το κεφάλι και με έσωσε η κόρη μου. Έχω καταθέσει ασφαλιστικά για να μην με πλησιάζει και δεν καταλαβαίνει τίποτα», είπε η γυναίκα χθες στο δικαστήριο. Ακόμη, όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο, αναγκάστηκε για ένα διάστημα να ζητήσει συνδρομή από τον Ξενώνα Κακοποιημένων Γυναικών, ώστε να μπορέσει να προστατευθούν η ίδια και τα παιδιά. Προχθές ο 38χρονος πήγε για μία ακόμη φορά στο σπίτι. Όπως κατήγγειλε η 35χρονη της επιτέθηκε πάλι με σκοπό να ασκήσει σωματική βία σε βάρος της. Έντρομη η γυναίκα ειδοποίησε την Αστυνομία.

Αρνήθηκε τις κατηγορίες

Ο 38χρονος που ήταν παρών στο δικαστήριο αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Υποστήριξε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να βλέπει τα παιδιά του. «Πήγα να τα δω και δεν ήθελαν. Η μάνα τους τα έχει στρέψει εναντίον μου» είπε. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 21 μηνών. Επίσης του επιβλήθηκαν συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι, τους οποίους αν δεν τηρήσει θα βρεθεί στη φυλακή. Στο πλαίσιο αυτό του απαγορεύτηκε να πλησιάζει το σπίτι που διαμένει η εν διαστάσει σύζυγός του και τα παιδιά σε απόσταση τουλάχιστον 100 μέτρων και να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ