Η παρέμβαση του Θεοδωρικακου για τον πυροβολισμό του 16χρονου απο τους αστυνομικούς

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην πρώτη του τοποθέτηση μετά από το περιστατικό με τον αστυνομικό που πυροβόλησε έναν 16χρονο Ρομά στο κεφάλι μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη επειδή δεν πλήρωσε 20 ευρώ στο βενζινάδικο, προέβη σε μια τρομερή ανακάλυψη.

Ποια είναι αυτή; Οι… ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος εξαπολύοντας επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση, ανακάλυψε ότι υπάρχει προσπάθεια ταύτισης του περιστατικού με τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου αλλά και προσπάθεια «επανάληψης των θλιβερών γεγονότων».

«Διερευνάται από τη Δικαιοσύνη. Ας το σεβαστούν όλοι αυτό. Δυστυχώς η αξιωματική αντιπολίτευση επιχειρεί να εργαλειοποιήσει για κομματικούς λόγους την υπόθεση. Επιχερούν μια επικίνδυνη ταύτιση με το 2008 και την επανάληψη των θλιβερών γεγονότων» δήλωσε ο Θεοδωρικάκος.

Ο ίδιος τόνισε ότι οι «χθεσινές επιθέσεις και ο τραυματισμός αστυνομικών πρέπει να τύχουν ομόφωνης καταδίκης», ευχήθηκε «γρήγορη ανάρρωση» στην οικογένεια του 16χρονου, και πρόσθεσε ότι «ο νόμος ισχύει για όλους χωρίς εξαιρέσεις».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ