Ο Μάριος, ο Βασίλης και τα άλλα παιδιά…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Και το δούλεμα πάει….σύννεφο. Όμως δεν πάει αλλά μένει εδώ και κατατρώγει την κοινωνία που έχουμε, εάν έχουμε. Ο μικρός Βασίλης στις Σέρρες, δεν υπάρχει. Ερευνώντας το γιατί έφυγε από την ζωή πριν ακόμα την γνωρίσει, η πολιτεία εκεί στις Σέρρες κάλεσε ειδικούς πραγματογνώμονες να μας φωτίσουν για το τί έφταιξε και εξερράγη στην αυλή του σχολείου ο φονικός καυστήρας για να προχωρήσουν κυρώσεις, της δικαιοσύνης. Τί άλλο; Οι ειδικοί ερεύνησαν το φονικό περιστατικό, και απέδωσαν αυτό σε ανθρώπινο λάθος. Τί άλλο από ανθρώπινο λάθος θα μπορούσε να ήταν; Όμως την ίδια περίπου ώρα, αυτοί που το διέπραξαν αφέθησαν ελεύθεροι.

Σεβασμός λοιπόν στην δικαιοσύνη και στις αποφάσεις αυτής. Το θέμα όμως δεν λήγει εκεί. Το θέμα των ενόχων ενός εγκλήματος κατά της κοινωνίας των μαθητών, που από τύχη δεν είχε περισσότερα παιδιά θύματα, τώρα ανοίγει, αφού το «ανθρώπινο λάθος» δέν ήταν ένα ούτε δύο. Ήταν «συναυλία» ανθρωπίνων λαθών που οδήγησαν εκεί που οδήγησαν τον μικρούλη Βασίλη.

Θα μάθουμε λοιπόν τους υπόλοιπους ενόχους ποιοί είναι; Αν προστατεύονται τα ονόματά τους ας μας πουν τις ηλικίες τους. Ξέρουν πως γίνεται. Ας προχωρήσουν λοιπόν, για να μην ξαναθρηνήσουμε άλλον αθώο Βασίλη, αφού δεν φταίνε μόνο οι αυτουργοί, αλλά και αυτοί που τους ..ανοίγουν για να μπούν και να αλέσουν ατιμώρητοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ