Επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ: “Η ΕΥΠ έπρεπε να προστατεύει τους Στρατηγούς αντί να τους παρακολουθεί”

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο στρατηγός Γιώργος Καμπάς χαρακτήρισε την παρακολούθηση των αρχηγών των ενόπλων δυνάμεων πολύ επικίνδυνη για την εθνική άμυνα και εθνική ασφάλεια της χώρας.

“Σε περίοδο πολέμου οποίος παρακολουθεί τις στρατιωτικές επικοινωνίες κατά τον στρατιωτικό ποινικό κώδικα είναι Εσχάτη Προδοσία

“Σε περίοδο πολέμου εαν συλληφθεί κάποιος ο οποίος παρακολουθεί τις στρατιωτικές επικοινωνίες ή τις επικοινωνίες των διοικητών των μειζόνων σχηματισμών και των Αρχηγών, ξέρετε ότι στον στρατιωτικό ποινικό κώδικα είναι Εσχάτη Προδοσία επισήμανε ο Στρατηγός ε..α. Γεώργιος Καμπάς στο Kontra24, ενώ για τον ρόλο της ΕΥΠ εξήγησε ότι “μέσα στην αποστολή της είναι και η αντικατασκοπεία. Δηλαδή η προσπάθεια και δράσις έτσι ώστε να προστατεύονται όλοι οι θεσμοί και οι παράγοντες και οι διοικητικοί παράγοντες του Κράτους, από τις κατασκοπευτικές δραστηριότητες ξένων κρατών” .

Συμπερασματικά ο Στρατηγός Καμπάς κατέληξε λέγοντας ότι η ΕΥΠ “‘όφειλε να προστατετεύει όλους αυτούς που παρακολουθούσε. Μιλάω για τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Κλάδων βεβαίως.”

Ο Στρατηγός ε.α. Γεώργιος Καμπάς και επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ και το δημοσιογράφος της Real News και του militaire.gr Πάρις Καρβουνόπουλος στο Kontra24 με την Αναστασία Γιάμαλη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ