Νεκρός απο πυροβολισμό 30χρονος ρομα στα Μεγαρα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας 30χρονος Ρομά, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων έχοντας δεχτεί πυροβολισμό, έχασε, τελικά, τη ζωή του.

Οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ο Ρομά τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια που είναι σε εξέλιξη στα Μέγαρα, με αφορμή τον πυροβολισμό του 16χρονου ομόφυλού του από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο υγείας της περιοχής, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα από πυροβολισμό.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο άτυχος νέος τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:30 στον καταυλισμό Ρομά στο Βλυχό Μεγάρων, όπου έπεσαν πυροβολισμοί.

Νεότερες πληροφορίες, αναφέρουν ότι δύο άνδρες που βρίσκονταν στην ίδια παρέα, διαπληκτίστηκαν όντες υπό την επήρεια αλκοόλ, με τον έναν να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον άλλον. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο τραυματίας πήγε μόνος του στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων, όπου και ανέφερε ότι δέχθηκε πυροβολισμό. Ωστόσο, ενόσω έψαχναν ασθενοφόρο για να τον μεταφέρουν σε εφημερεύον νοσοκομείο, ο άντρας εξέπνευσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ