13χρονη θυμα κακοποίησης απο τον πατέρα της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ήταν πριν από λίγες μέρες όταν «μούδιασε» για ακόμη μια φορά το πανελλήνιο από την είδηση που ήρθε στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία, μια 13χρονη από το Βόλο πήγε η ίδια στην αστυνομία για να καταγγείλει τον πατέρα της για κακοποίηση στο σπίτι που διέμεναν.

Ο 40χρονος είχε συλληφθεί και είχε περάσει το κατώφλι του Αυτόφωρου δικαστηρίου.

Η υπόθεση πήρε διαστάσεις στην τοπική κοινωνία και κινητοποιήθηκαν οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Βόλου.

Όπως αποκαλύφθηκε η υπόθεση είχε πολλά «παρακλάδια».

Το πιο σοκαριστικό από αυτά είναι ότι το σπίτι που ζούσε το κορίτσι με τον πατέρα του και τον 15χρονο αδελφό της ήταν ουσιαστικά μια τρώγλη, τελείως ακατάλληλη για να μένουν παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το «σπίτι» ήταν πνιγμένο στα σκουπίδια, παντού υπήρχαν σημάδια και μυρωδιά μούχλας ενώ απαίσιες ήταν οι μυρωδιές από περιττώματα από γάτες που απλώνονταν παντού στο χώρο.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το gegonotanews.gr, τα παιδιά δεν ζούσαν την ηλικία τους όπως θα έπρεπε καθώς η 13χρονη έκανε πολλές απουσίες από το σχολείο και ο 15χρονος είχε παρατήσει το λύκειο και βοηθούσε τον πατέρα του στις οικοδομές.

Όπως έγινε γνωστό, ο 40χρονος πατέρας που είναι ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα μεγαλώνει το κορίτσι και τον 15χρονο αδελφό της μόνος του τα τελευταία έξι χρόνια καθώς η μητέρα τους έχει καταδικαστεί σε ένα χρόνο φυλάκιση για συνέργεια σε ασέλγεια της κόρης της από τον σύντροφό της!

Η μητέρα είχε εξαφανιστεί από το περιβάλλον των παιδιών της τα τελευταία έξι χρόνια και έκανε την εμφάνισή της μέσω Instagram από το οποίο άρχισε να επικοινωνεί με την κόρη της.

Η ίδια πηγή αναφέρει πως η 13χρονη θα ζήσει για ένα διάστημα στο Ορφανοτροφείο της πόλης ενώ ενδέχεται εκεί να μεταφερθεί και ο αδελφός της.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως την επιμέλεια της μικρής διεκδικεί η…εξαφανισμένη μητέρα της η οποία την είχε σπρώξει στα χέρια του συντρόφου της στο παρελθόν !

Όσο για την καταγγελία για κακοποίηση, μετά από έρευνα των κοινωνικών υπηρεσιών, επαληθεύτηκε ότι όντως έγινε, λίγες μέρες πριν το κορίτσι προχωρήσει σε επίσημη καταγγελία στην αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ