Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

Έγιναν στάχτη οι κόποι μια ζωής – Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο στον Ασπροπυργο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπό μερικό έλεγχο κατάφερε να θέσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία την μεγάλη φωτιά που είχε ξεσπάσει νωρίτερα σε επαγγελματικό χώρο με πολυεστερικά στη Λεωφόρο Νάτο, στον Ασπρόπυργο. 

Ωστόσο, η φωτιά κατάφερε να κάψει ένα αρκετά μεγάλο μέρος του χώρου με τις εικόνες που έρχονται στο φως να είναι πραγματικά αποκαρδιωτικές.

ergostasio

ergostasio2

ergostasio3ergostasio4ergostasio5

Νωρίτερα, εστάλη σχετικό μήνυμα από το 112 στους κατοίκους της περιοχής, καθώς η κατάσταση χαρακτηρίζεται ως άκρως επικίνδυνη για την υγεία, εξαιτίας της υψηλής τοξικότητας των καπνών που παράγονται από τα συνθετικά υλικά που καίγονται στο εργοστάσιο. Στο εν λόγω μήνυμα υπάρχει η οδηγία για άμεση καταφυγή και παραμονή εντός κλειστού χώρου, με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

«Αν βρίσκεστε στη Λεωφόρο ΝΑΤΟ, περιοχή Ασπροπύργου, καταφύγετε σε κλειστό κτήριο τώρα. Έχει εκδηλωθεί πυρκαγιά σε υπαίθρια αποθήκη με συνθετικά υλικά. Εκλύονται επικίνδυνοι για την υγεία καπνοί. Κλείστε πόρτες και παράθυρα», ανέφερε το μήνυμα.

Στο μεταξύ, ξέσπασε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για την καταστροφή τονίζοντας ότι η φωτιά ξέσπασε από εμπρησμό που έβαλαν Ρομά!

Μάλιστα, συνέδεσε το περιστατικό με την ένταση που επικρατεί στην περιοχή με τις διαμαρτυρίες που γίνονται για τον πυροβολισμό στον 16χρονο.

«Έγινε εμπρησμός. Μπήκαν κάποιοι μέσα από το διπλανό κτίριο για να βάλουν φωτιά. Δεν ενημερώθηκα από τις αρχές αλλά από άλλα άτομα. Είναι δίπλα στην επιχείρηση που κάηκε εχθές. Από τους Ρομά που έχουν το πρόβλημα με τον νεαρό» κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου πολυεστερικών στην ΕΡΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ