Τρίτη, 21 Μαρτίου, 2023

Γνωστός εργολάβος δημοσίων έργων αυτοκτονησε μαζί με τη συζυγο του

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση στην τοπική κοινωνία της Καλαμάτας ότι ένα γνωστό και αγαπημένο ζευγάρι έδωσε τέλος στη ζωή του, πέφτοντας στο κενό, στο στο νταμάρι της περιοχής των Λεΐκων.

Συγκλονιζει η διπλή αυτοκτονία του ηλικιωμένου και της συζύγου του: Τα χρέη τους είχαν γίνει θηλιά στο λαιμό

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας των αστυνομικών της Ασφάλειας δείχνουν ότι πρόκειται για διπλή αυτοκτονία, καθώς έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Το ζευγάρι εντοπίστηκε νεκρό σε δύσβατο σημείο, σε μεγάλο βάθος, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι επέλεξαν το συγκεκριμένο σημείο για να δώσουν τέλος στη ζωή τους.

Πρόκειται για έναν 70χρονο γνωστό εργολάβο δημοσίων έργων και την 68χρονη σύζυγό του, που ήταν συνταξιούχος εκπαιδευτικός. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είχε πέσει από μεγάλο ύψος στο νταμάρι, ενώ η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή, κοντά σε σημείο όπου είχαν αφήσει το όχημά τους. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο εντοπίστηκε και χειρόγραφο σημείωμα που ανέφερε ότι οι λόγοι που αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή του, ήταν οι οικονομικές δυσκολίες.

kalamata

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής βρέθηκαν στο σημείο για να ανασύρουν τις σορούς, ενώ αστυνομικοί που διενεργούν προανάκριση, ψάχνουν τους συγγενείς τους για να λάβουν καταθέσεις και να φωτίσουν τα αίτια που τους οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ