Βρέθηκαν μεγαλες σακούλες με χρήματα στο σπίτι της Ευας Καϊλη – Πληροφοριες πως συνελήφθη και ο πατέρας της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η μια βομβα διαδέχεται την άλλη στην υποθεση της Ευας Καϊλη η οποία συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της για υπόθεση διαφθοράς.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα L’ Echo, η Ελληνίδα Ευρωβουλεύτρια και Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου, που ήταν όπως αναφέρει και ο μόνος τρόπος για να αρθεί η βουλευτική της ασυλία. Μάλιστα, σε έρευνες στο σπίτι της βρέθηκαν και σακούλες με μετρητά, χωρίς ωστόσο να έχει ακόμη αποκαλυφθεί το ποσό, με την ίδια την Εύα Καϊλή μάλιστα να περνά τη νύχτα στο κρατητήριο. πάντα σύμφωνα με το βελγικό Μέσο.

Παράλληλα, συμφωνα με πληροφορίες απο το news247.gr οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη του πατέρα της, ο οποίος φέρεται να βρέθηκε κρατώντας μία τσάντα γεμάτη χαρτονομίσματα και να σκόπευε να διαφύγει.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πέντε συλλήψεις στο Βέλγιο και άλλες δύο στην Ιταλία, μετά από σωρεία ερευνών αλλά και κατάσχεση -μέχρι στιγμής- 600.000 ευρώ.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο πρώην Ευρωβουλευτής από την Ιταλία, Αντόνιο Παντζέρι, ο βοηθός του και σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζιόρτζι καθώς και ο Λούκα Βινσεντίνι, νεοεκλεγείς Γενικός Γραμματέας της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Συνδικάτων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ