Έκλειναν τους λιγνίτες με πρόσχημα την πράσινη ανάπτυξη, ενώ έκαναν μπίζνες με ολιγάρχες για φωτοβολταϊκά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αποκάλυψη της εφημερίδας Documento είναι πραγματική βόμβα, αλλά και μεγάλη δικαίωση για το Ολυμπία.

Ο καναλάρχης μιλάει με τον υπουργό ο οποίος αποφάσισε την βίαιη απολιγνιτοποίηση και διόρισε την διοίκηση της Δ.Ε.Η., προκειμένου να «σπρώξει» μεγάλη επένδυση σε φωτοβολταϊκά.

Την ίδια στιγμή, νοικοκυριά, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, βιοτεχνίες αλλά ακόμα και βιομηχανίες δεν μπορούν να βάλουν φωτοβολταϊκά στη στέγη, γιατί λέει «δεν το σηκώνει το δίκτυο»!

Την ίδια στιγμή όμως το δίκτυο σήκωνε μια χαρά τις τερατώδεις επενδύσεις με φωτοβολταϊκά πάνω στην εύφορη ελληνική γη, για τους ολιγάρχες…

Το αποτέλεσμα ήταν η Ελλάδα να καταγράψει την μεγαλύτερη αύξηση στο κόστος ενέργειας, επειδή ακριβώς η συγκεκριμένη επενδυτές έπρεπε να θησαυρίσουν σε βάρος του ελληνικού λαού. Κάθε έλληνας πολίτης ένιωσα στο πετσί του τι σημαίνει ληστεία, μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Ο Μητσοτάκης όμως ισχυριζόταν ότι για τον πρωτοφανή ενεργειακό πληθωρισμό έφταιγε ο κακός ο Πούτιν και όχι η κυβέρνηση του που μοίραζε εκατομμύρια.

Δισεκατομμύρια για την ακρίβεια, στα καρτέλ ολιγαρχών και καναλαρχών. Πρόκειται για μία συντονισμένη, εσκεμμένη ληστεία του ελληνικού λαού με ασύλληπτες συνέπειες για την εθνική οικονομία και για την κοινωνία.

Ντροπή και μόνο ντροπή. Βρικόλακές στο κορμί της Ελλάδας.

36114F78 43D9 47F9 904C 031FE48C9AB8

ΔΗΜΟΦΙΛΗ