Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έβγαλε ούτε 1 € από τον κορονοϊό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν ότι ο ισχυρός άντρας της ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι μία ξεχωριστή περίπτωση ανθρώπου και επιχειρηματία. Είναι από τους ελάχιστους δυστυχώς που ακολουθούν τον δρόμο των προγόνων τους και επιμένουν να λειτουργούν με όρους επιχειρηματικής ανδροπρέπειας, πατριωτικής υπευθυνότητας και πραγματικό ανθρωπισμού.

Είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα αυτού που μεγάλοι ηγέτες της ιστορίας είχαν ονομάσει ως «Εθνική Αστική Τάξη».

Αυτό το πανίσχυρο όπλο για κάθε έθνος που δυστυχώς στην Ελλάδα τείνει να εκλείψει. Η «Εθνική Αστική Τάξη» της Ελλάδας αντικαθίσταται από τους κρατικοδίαιτους του καπιταλισμού, από τους διαπλεκόμενους, από τους εθνικούς μειοδότες που γίνονται πάμπλουτοι προδίδοντας το λαό για την πατρίδα. Η προδοσία άλλωστε παραδοσιακά γέμιζε τσέπες ταχύτερα. Απευθύνεται όμως σε ανθρώπους μηδενικής αξίας, που δεν ενδιαφέρονται για το μολυσμένο όνομα που θα αφήσουν στα παιδιά τους.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος λοιπόν είναι ίσως ο τελευταίος εκπρόσωπος της «Εθνικής Αστικής Τάξης» που στην Ελλάδα τείνει να αφανιστεί, εξηγώντας περίτρανα την κατάρρευση μας σε όλα τα επίπεδα. Το οικονομικό, το κοινωνικό, το εθνικό.

Επειδή λοιπόν πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες, οφείλουμε να παραθέσουμε κάτι το οποίο αποδεικνύεται με μία απλή έρευνα τόσο στην διαύγεια αλλά και οπουδήποτε αλλού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έβγαλε ούτε 1 € από τον κορονοϊό. Όχι επειδή δεν μπορούσε. Αντίθετα, θα μπορούσε να κερδίσει δεκάδες εκατομμύρια, όπως έκαναν κάποιοι άλλοι.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε να θησαυρίσει επάνω σε μία πανδημία που μετατράπηκε σε εθνική τραγωδία, ακριβώς επειδή κάποιοι επέλεξαν να θησαυρίσουν πάνω στο δράμα των Ελλήνων.

Αυτή είναι η αυταπόδεικτη αλήθεια, οτιδήποτε άλλο είναι ψευδές.

Μακάρι λοιπόν να είχαμε 10 Γιαννακόπουλους, για να παραφράσουμε την περιβόητη ρήση του πρώην πρωθυπουργού ο οποίος έβλεπε τους μιζαδόρους της υγείας να κάνουν party επάνω στις ζωές των Ελλήνων…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ