Ο Άκης Τσελέντης “ισοπεδωνει” την Ευα Καϊλή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ
«Ότι λάμπει (σαγηνεύει) δεν είναι χρυσός (καθαρό): Εύα Καϊλή – γιατί μου θυμίζει τη Mata Hari;»

ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ

Μερικά από τα ακόλουθα τα πήρα από ένα άρθρο του πολύ φίλου μου δημοσιογράφου και συνδιαχειριστή της ομάδας μας στο FB Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ Νίκου Παχύλα που δεν θα σας τα πουν τα ΜΜΕ.

Συνελήφθη ευρωβουλευτής για διαφθορά, αλλά σε κάποια πρωτοσέλιδα δεν θα το διαβάσετε
Τρέμουν μην ανοίξει ο φάκελος Τουρκίας και Αζερμπαϊτζάν
Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας ευρωβουλευτής συλλαμβάνεται για διαφθορά. Δεν θα το διαβάσετε όμως σε κάποιες εφημερίδες, οι οποίες μεταξύ των άλλων διακρίνονται και για την φιλοτουρκική τους στάση. Και όχι μόνο.

Ο λόγος είναι απλός. Το Κατάρ μοίραζε δισεκατομμύρια όχι μόνο σε πολιτικούς, αλλά και σε εκδότες. Κάποιοι από αυτούς λοιπόν νιώθουν εξαιρετικά άβολα με τις τελευταίες εξελίξεις.

Το θέμα όμως είναι και βαθύτατα πολιτικό. Η συλληφθείσα ευρωβουλευτής έχει διακριθεί για την συμμετοχή της στον Σημιτισμό που τόσα δεινά έφερε στον τόπο μας. Είχε πρωτοστατήσει κι αυτή στην επιχείρηση ξεπλύματος της Novartis και την μετατροπή της σε «σκευωρία»…

Η αποκάλυψη του σκανδάλου έγινε λίγο πριν την μεταγραφή της στην Ν.Δ. αφού ήταν θέμα χρόνου η διαγραφή της.

Άβολα επίσης νιώθουν τα λαμόγια που τα έχουν αρπάξει από το Αζερμπαϊτζάν. Εκεί τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα, γιατί πολιτικοί έχουν καρφωθεί έχοντας υποστήριξη δημοσίως τον δικτάτορα δολοφόνο Αλίεφ, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να τον βαφτίσουν «αξιόπιστο προμηθευτή» της ΕΕ!

Για το Αζερμπαϊτζάν μάλιστα υπάρχει ο φάκελος στο ευρωκοινοβούλιο εδώ και τέσσερα χρόνια για το σκάνδαλο με τα 3 δισεκατομμύρια $ τα οποία μοιράστηκαν από το καθεστώς Αλίεφ ως μίζες σε ευρωπαίους αξιωματούχους, εκδότες, λομπίστες και λοιπά.

Όσον αφορά το Κατάρ η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει ανησυχήσει και τα γνωστά λαμόγια του Ναυαγίου της Ζακύνθου. Μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και πολιτικό πρόσωπο καθώς και ιεράρχης.
Η υπόθεση αφορά την εθνική μας ασφάλεια διότι το Ναυάγιο ουσιαστικά θα ήτανε μία βάση του Κατάρ στην Ελλάδα, ακριβώς απέναντι από σημαντικό στρατιωτικό αεροδρόμιο της χώρας.

Την εξέλιξη αυτή – για να τα λέμε όλα – την είχε αποτρέψει ο πρώην υπουργός εθνικής άμυνας Πάνος Καμμένος, όταν το συγκεκριμένο λαμόγιο τόλμησε να τον επισκεφθεί στο Πεντάγωνο. Έδωσε εντολή και τον πέταξαν έξω με τις κλωτσιές!
Τραγική ειρωνεία; Η συλληφθείσα ευρωβουλευτής είχε καταθέσει αγωγές κατά του Πάνου Καμμένου, για άλλη υπόθεση!

Εν κατακλείδι, όπως έχω γράψει πολλές φορές στο παρελθόν πως κάποιος που ενεργεί, υποστηρίζει, ξεπλένει χώρες όπως το Κατάρ, το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία, αποκλείεται να το κάνει δωρεάν. Το ίδιο ισχύει και για τους εκδότες που σήμερα σκανδαλωδώς κρύβουν την είδηση από τα πρωτοσέλιδα τους.

(**) https://m.tvxs.gr/mo/i/379132/f/news/eyropi-eop/l-echo-brethikan-sakoyles-me-xrimata-sto-spiti-tis-eyas-kaili-me-gemati-tsanta-piast.html

(**) https://el.m.wikipedia.org/wiki/Μάτα_Χάρι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ