Καταιγισμός εξελίξεων: Αλλα δυο πασίγνωστα πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος έρευνα η Βελγική Εισαγγελία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το σκάνδαλο χρηματισμού Ευρωπαίων πολιτικών από το Κατάρ βρίσκεται πλέον στα πρωτοσέλιδα ολόκληρου του κόσμου. Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις των διωκτικών αρχών του Βελγίου, καθίσταται σαφές ότι η συγκεκριμένη υπόθεση έχει τεράστιο βαθμό και τα ευρήματα είναι μόλις σε αρχικό στάδιο.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς πληροφορίες, στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών του Βελγίου, βρίσκονται τουλάχιστον άλλα δύο πρόσωπα ελληνικού ενδιαφέροντος, τα οποία και αυτά είχαν ταξιδέψει πρόσφατα στο Κατάρ, όπου φαίνεται ότι έγινε η συμφωνία για τον διαμοιρασμό «μαύρου χρήματος».

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα εκτός από το περίεργο ταξίδι στο Κατάρ, σε διαφορετικές χρονικές περιόδους το κάθε ένα, εμπλέκονται έμμεσα ή άμεσα με τους ήδη συλληφθέντες για το μεγάλο αυτό σκάνδαλο.

Οι διωκτικές αρχές του Βελγίου που διεξάγουν την έρευνα –μεταξύ των οποίων και η αντιτρομοκρατική της χώρας– αναμένεται να ασκήσουν και νέες διώξεις, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο λόγος που η έφοδος έγινε πριν τα Χριστούγεννα είναι ακριβώς διότι υπήρχαν πληροφορίες πως η Καϊλή και άλλοι εμπλεκόμενοι ετοιμάζονταν να διοχετεύσουν το χρήμα σε ασφαλείς κατευθύνσεις ώστε να μην εντοπιστεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ