Ανδρουλάκης: Δεν θα συμβιβαστώ με όσους πλήγωσαν την παράταξη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το δικό του μήνυμα θέλησε να στείλει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος λέγοντας πώς κανείς δεν θα ανακόψει τη νικηφόρα πορεία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στις επόμενες εκλογές, ενώ υπερασπίστηκε την αυτόματη αντίδραση με τη διαγραφή της Εύας Καϊλή, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στις Βρυξέλλες.

«Δεν έχω δεσμεύσεις και γραμμάτια σε κανέναν. Δεν θα συμβιβαστώ με όσους πλήγωσαν την παράταξη στο παρελθόν. Κι αυτό είναι μια σταθερή αξιακή θέση της παράταξης», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ενώ προειδοποίησε πώς «συμπεριφορές που φρενάρουν τη πορεία ανόδου της παράταξης δεν θα γίνουν ανεκτές. Όποιος δεν έχει τη διάθεση για κοινό αγώνα δεν θα είναι στη πρώτη γραμμή της μάχης της παράταξης στις εκλογές».

https://youtu.be/Mh1rRkgTfgM

Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν την Καϊλή

«Όμως στην υπόθεση που έχει προκύψει υπάρχει ένα παράδοξο. Που οφείλω να το υπογραμμίσω. Αφού πρώτα αξιοποίησαν την κ. Καϊλή ως Δούρειο Ίππο στην υπόθεση των υποκλοπών για να θολώσουν το τοπίο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την αρμόδια εξεταστική επιτροπή PEGA προετοιμάζοντας σε δεύτερο χρόνο τη μεταγραφή αεροδρομίου τώρα οι κύριοι της ΝΔ κάνουν ότι δεν την γνωρίζουν», είπε αναφερόμενος στην κριτική που δέχεται από τη κυβέρνηση για την απόφασή του να διαγράψει τη, Εύα Καϊλή.

«Εχουν μάλιστα το θράσος να προσπαθούν να συνδέσουν την παράνομη παρακολούθησή μου που ολοκληρώθηκε πριν πάνω από ένα χρόνο για κάποιους απροσδιόριστους λόγους εθνικής ασφάλειας με μία ποινική υπόθεση, που ξεκίνησε να διερευνάται πολύ αργότερα χωρίς να ξέρουμε αν έχουν χρησιμοποιηθεί τέτοια μέσα κατασκοπευτικά όπως έχουν χρησιμοποιηθεί στη δική μου περίπτωση», πρόσθεσε.

Βολές κατά Μητσοτάκη

«Εμείς κ. Μητσοτάκη όταν προέκυψε το θέμα απαντήσαμε αυτόματα και καθαρά χωρίς περιστροφές. Έχουν κάνει το ίδιο οι πολιτικοί μας αντίπαλοι στο παρελθόν ή και στο πιο πρόσφατο παρελθόν; Που έχουν μάθει να βάζουν εμπόδια στη Δικαιοσύνη και στις εξεταστικές επιτροπές της Βουλής. Που έχουν υπονομεύσεις πολλάκις τη διάκριση των εξουσιών στη χώρα. Αυτοί που κάνουν πλάτες σε ισχυρά συμφέροντα για να θησαυρίζουν σε βάρος του ελληνικού λαού. Ας μας απαντήσει πρώτα ο κ. Μητσοτάκης καθαρά. Ποιών τα δάνεια αγόρασε ο κ. Πάτσης αξίας 63 εκατ. ευρώ με ένα δάνειο 4 εκατ. ευρώ από την ίδια τράπεζα;», επισήμανε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ