Δεσμεύεται όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία της Ευας Καϊλη στην Ελλάδα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπλοκάρονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί και δεσμεύεται όλη η περιουσία της Εύας Καϊλή, του συντρόφου της και όλων των μελών της οικογένειάς της στην Ελλάδα, με απόφαση του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος Χαράλαμπου Βουρλιώτη ενω αποκαλύπτεται ότι είχε στήσει γραφείο real estate στο Κολωνάκι.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην στην υπόθεση QatarGate, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεσμεύεται το σύνολο των περιουσιακών στοιχείων της Εύας Καϊλή, αλλά και μελών της οικογενείας της και του συζύγου του της. Αυτό διέταξε πριν από λίγο ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Από την έρευνα το κ. Βουρλιώτη εντοπίστηκε εταιρία Real Estate, που είχαν συστήσει η Εύα Καϊλή και ο σύζυγος της στην Αθήνα, προ 15 ημερών. Ο κ. Βουρλιώτης κινήθηκε άμεσα και αυτεπαγγέλτως μετά τις εξελίξεις στο Βέλγιο και δέσμευσε περιουσιακά στοιχεία της Εύα Καϊλή και της οικογένειας της, προκειμένου να διαπιστωθεί, κατ΄αρχήν, εάν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, ώστε να κινηθεί ασκηθεί ποινική διαδικασία εναντίον της και εδώ. Ήδη έχουν δεσμευτεί ακίνητα και λογαριασμοί.

Μάλιστα, αυτό που έχει προκαλέσει ιδιαίτερο το ενδιαφέρον των ερευνών είναι ότι σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε μπλοκάκι με ονόματα ευρωβουλευτών που θα έπαιρναν χρήματα από την Εύα Καϊλή, μεταξύ των οποίων είναι και Έλληνες ευρωβουλευτές! Μένει να αποκαλυφθούν τα ονόματα…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ