Μετέφερε την Αθήνα στην Times Square του Μανχαταν ο Κώστας Μπακογιαννης – Παγκοσμια αναγνώριση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Αθήνα «ταξίδεψε» στην Times Square του Μανχάτταν και στο Μετρό του Λονδίνου. Σχεδόν δύο μήνες, η ψηφιακή καμπάνια «You Belong in Athens» – «Ανήκεις στην Αθήνα» έφερε την πόλη μας ακόμη πιο κοντά στην Αμερική και την Ευρώπη.

Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων, αναδείχθηκε η ζωντάνια, η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα της ελληνικής πρωτεύουσας, προσκαλώντας εκατομμύρια ανθρώπους από όλο τον κόσμο να την επισκεφθούν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

682D71C7 35EA 45C2 A96D 92F7F79C6CA9

Αυτά που μάλλον ξεχασε να δείξει το βιντεο 

Αλλο ένα βιντεο απο τον γνωστό οδηγό ταξί, Βασίλη Φλωρο απο την στολισμένη αυτή φορά Αθήνα. Άνθρωποι μόνοι μεσα στο κρυο και στη βροχη κοιμούνται σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας μόνο που αυτή τη φορά η Αθήνα ειναι στολισμένη χάρη στα χιλιάδες ευρω που σκόρπισε ο Δήμος Αθηναιων.

Εντονες αντιδράσεις για την κοπή του 21 μέτρων Έλατου για να στολίσει ο Μπακογιαννης το Συνταγμα

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επιλογή του Κωστα Μπακογιαννη να κοπει ένα έλατο ύψους 21 μέτρων απο τα βουνα της Ευρυτανίας και να μεταφερθεί στο Συνταγμα προς τέρψη των επισκεπτών της πλατείας.

Ένα δέντρο 21 μέτρων σαφέστατα δεν προέρχεται από φάρμα ελάτων αλλά από δάσος
περιμένω να δω την άδεια του δασαρχείου καθώς και την αιτιολόγηση γιατι τα δέντρα στο δάσος δεν τα κόβουμε για αισθητικούς η χάρη εθίμου λόγους απαγορεύεται #μπακογιαννης

Η Ανάρτηση δεν είναι πολιτική είναι οικολογική
και αρνούμαι να πιστέψω ότι υπαρχουν δεξιοί που δεν αγαπούν εξίσου την φύση γιατι όλοι οι φίλοι μου που είναι δεξιοί έχουν ψάλει τον εξάψαλμο στον Μπακογιαννη για αυτήν του την κίνηση.

21μ δέντρο, μεγάλωσε κ άντεξε τόσα χρόνια στα χιόνια, στις βροχές, στις φωτιές…το έκοψαν για να το “στολίσουν” κ να πεταχτεί στα σκουπίδια…Οκ να στολιστεί η πλατεία να χαρεί ο κόσμος.Φτιάξτε ένα ξύλινο καράβι βάλε λαμπάκια βάλε παιχνίδια.Αφήστε τα δέντρα ήσυχα!#μπακογιαννης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ