Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία μιας 23χρονης κοπέλας μέσα στο σπίτι της στο Μαρούσι από την 17χρονη φίλη της, που την κατακρεούργησε με μαχαίρι, το απόγευμα της Κυριακής.

Η ανήλικη δολοφόνος που κρατείται στη ΓΑΔΑ στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, βρισκόταν σε κατάσταση σοκ και δεν μιλούσε σε κανέναν, αναφέρουν αστυνομικές πηγές. Η ίδια φαινόταν να είναι χαμένη στον δικό της κόσμο, ενώ φέρεται να είπε στους αστυνομικούς μαχαίρωσε την φίλη της επειδή της είπε να μην βρεθούν ξανά. «Θόλωσα και τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε…» φέρεται να ήταν τα λόγια της 17χρονης που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και το τελευταίο διάστημα δεν έπαιρνε την αγωγή της.

Ο πατέρας της 17χρονης, γνωστός καρδιολόγος και η μητέρα της έδωσαν κατάθεση στους αστυνομικούς και ανέφεραν ότι η κόρη τους αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα από μικρή ηλικία.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Σε ανακοίνωσή του ο δικηγόρος της 17χρονης Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρει:

Χθες έλαβα εντολή από τους γονείς της δεκαεπτάχρονης στο Μαρούσι προκειμένου να υπερασπιστώ την κόρη τους που φέρεται πως τέλεσε ανθρωποκτονία εναντίον της εικοσιδυάχρονης φίλης της.

Όταν ενημερωθώ από την κ. Ανακρίτρια και λάβω γνώση της δικογραφίας και των συνθηκών του εγκλήματος, τότε θα μπορώ με βεβαιότητα να ενημερώσω την κοινή γνώμη για τις συνθήκες του τραγικού συμβάντος που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους όπως το συγκριμένο έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες.

Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες και όχι μία. Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος.

Εκπροσωπώντας την φερόμενη ως δράστιδα και έχοντας την ιδιότητα του πληρεξουσίου και αντικλήτου δικηγόρου της σας παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση της οικογένειάς της.

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας

Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους.

Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία η οποία δυστυχώς παρεκτράπη παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας.

Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα τα οποία δυστυχώς παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας με σκοπό να μην βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της.

Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Το θύμα φιλοξενούσε στο σπίτι της στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 106 τη 17χρονη, η οποία φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι δυο κοπέλες για άγνωστο λόγο είχαν μια έντονη λογομαχία, με κάποιους να κάνουν λόγο για θέματα αντιζηλίας. Μετά τον καβγά η 22χρονη αποσύρθηκε στο δωμάτιό της, ενώ η 17χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι κουζίνας, την ακολούθησε και της επιτέθηκε καταφέρνοντάς της πολλαπλά χτυπήματα στον λαιμό και στο σώμα.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε χθες μετά τις 6 το απόγευμα από τον πατέρα του θύματος που βρήκε μέσα στο διαμέρισμα την κόρη του κατακρεουργημένη και υπέδειξε στους αστυνομικούς τη 17χρονη που φιλοξενούνταν εκεί.

Αμεσα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμαρουσίου εντόπισαν και συνέλαβαν την ανήλικη δράστιδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ